Terapie Oxygenera

Oxygenera

 

Este un concept unic în tratamentele faciale care înglobează 4 terapii și se adresează atât tenurilor mature, alipice, deshidratate cât si tenurilor care au o secreție excesivă de sebum, pori dilatați, acnee comedoniană, ciacatrici post acneice.

Prin acest tratament putem obține:

-Lifting

-Luminozitate

-Hidratare

-Estomparea petelor

-Estomparea cicatricilor postacneice

Pașii tratamentului Oxygenera

1. Se începe prin curățarea tenului cu ajutorul demachiantului gel care  aduce un aport de hidratare încă din prima etapă.

2. Se aplică un exfoliant enzimatic ușor care are rolul de a rupe legăturile dintre celulele moarte

3. Microdermabraziunea se realizează cu capătul de tratament destinat tipului de ten. Exfoliază si îndepartează celulele moarte de la suprafața pielii și reprezintă un pas pregătitor pentru infuzia cu oxigen hiperbaric.

4. Se pulverizează cu ajutorul aerografului concentratul activ ce are la bază colagen, elastină si acid hialuronic. Substanțele actionează din interior către exterior și reduc ridurile, tratează acneea și petele pigmentare.

5. Se aplică crema de masaj revitalizată ce contine substanțe active care protejează și hidratează în profunzime pielea.

6. Se realizează terapia cu radiofrecvență ce compactează fibrele de colagen și elastină având un intens efect de lifting și de redobândire a tonusului facial.

7. Se aplică masca-cremă cu vitamine, ce ajută la stimularea metabolismului pielii, conferind fermitate țesuturilor și redefinind conturul feței.

8. Se așează Photoon Oxygen Mask – InfraRed Soft Laser care ajută la infuzarea ingredientelor active și are rol de oxigenare și stimulare celulară la nivelul straturilor profunde ale pielii.

9. La finalul tratamentului se aplică o cremă hidratantă, ce are efect în profunzime, lasând-o vizibil mai netedă și mai luminoasă.

Recenzii

Meniu