Design sprâncene

După ce mi-au trecut pragul sute de cliente, în cei cca 10 ani de activitate, am constatat cu bucurie că multe dintre româncele noastre își doresc sprâncene naturale!

De ce? Pentru că având sprâncene naturale, echilibrate și în armonie cu fizionomia feței și personalitatea persoanei care le poartă, încrederea în sine crește și da, suntem la modă! Se poartă naturalul și asta mă bucură teribil!

Care este diferența dintre Design de sprâncene și Stilizare sprâncene?

Designul de sprâncene (durează 1 oră) se realizează prima dată când o clientă ajunge în cabinetul IvaBrows și este serviciul pe care iți recomand să îl selectezi din programatorul online. Este un serviciu complex despre care voi vorbi mai jos. Stilizarea de sprâncene (durează 30 min și include și vopsitul, la alegere) reprezintă practic, întreținerea sprâncenelor la cca 3 săptămâni.

De ce să alegi Designul de sprâncene și nu un pensat obișnuit?

Fiecare clientă este unică iar obiectivul fiecărei ședințe este acela de a oferi sprâncenelor un aspect armonios, potrivit, natural, bine definit, cu o culoare corect aleasă ținând cont de culoarea tenului și a părului de pe cap. De asemenea, când alegi Design-ul de sprâncene vei afla dacă

te afli în zona de recuperare a firelor sau în zona de întreținere și vei ști exact ce e de făcut pentru obținerea unei plantații mai bogate și sănătoase a sprâncenelor tale!

ȘEDINȚA DE DESIGN SPRÂNCENE durează cca. 1 oră, stilizarea realizându-se sub lupă cu lumină rece. Folosim pensete și forfecuțe de tuns elvețiene marca Rubis, periile și pensulele de machiaj al sprâncenelor marca Parisax și Anastasia Beverly Hills, instrumente de o înaltă precizie și calitate.

Ce se întâmplă atunci când ajungi în cabinet pentru Design-ul de sprâncene?

  • Consilierea și stabilirea obiectivelor
  • Măsurarea cu compasul Phibrows
  • Discutarea obiectivelor în fața oglinzii
  • Stilizarea sprâncenelor
  • Vopsitul sprâncenelor (opțional)
  • Periajul sprâncenelor
  • Reprogramarea pentru Stilizarea de sprâncene (întreținere)

 

MACHIAJUL sprâncenelor se face la cerere, folosind mărcile de produse cosmetice Anastasia Beverly Hills, Make-up Forever, MAC, Benefit și Melkior, mărci pe care le recomandăm. Definirea sprâncenelor cu ajutorul pensulelor specifice și al corectorului Kyrolan Supracolor pe bază de ulei, definitivează aspectul natural și îngrijit al sprâncenelor.

Corecția sprâncenelor prin procedura de Phibrows MICROBLADING se va face numai după cca. 6 luni de observare a firelor, a puterii lor de creștere, în cazul în care există foliculi. Acest procedeu presupune adăugarea de fire 3D (fire subțiri cu aspect natural) doar acolo unde este nevoie. Rezultatul va fi unul de durată (între 1 și 2 ani, în funcție de tipul de ten) iar aspectul sprâncenelor va fi unul natural, cu o plantație îmbogățită substanțial.

Observație!

STILIZAREA SPRÂNCENELOR PENTRU BĂRBAȚI se face în mod diferit față de pensatul adresat femeilor. În acest caz, sprâncenele vor fi curățate și tunse (dacă este cazul) iar pensatul în jurul formei naturale a sprâncenei se va realiza prin mișcarea de ”zig-zag” pentru a nu defini excesiv liniile conturului.

Recenzii

Meniu