PhiBrows Microblading

Ce este PhiBrows Microblading pentru sprâncene?

Microbladingul este ultima inovație în materie de machiaj semi-permanent al sprâncenelor.

Concret, microblading-ul este o tehnică manuală ce oferă posibilitatea realizării unor fire foarte subțiri, identice ca și curbură, finețe și culoare cu firul natural din sprânceană.

Este aceeași procedură ca și în cazul micropigmentării?

Nu, nu este același lucru. Este, însă, o tehnică asemănătoare, pigmentul fiind introdus în membrana bazală care separă epidermul de derm, acesta ajungând la o adâncime care variază în funcție de grosimea pielii, între 0,3 – 1 mm.

Care este diferența dintre microblading și micropigmentare?

Micropigmentarea se face cu un ac special care introduce pigmentul prin micropulsațiile produse de un aparat asemănător cu cel cu care se realizează tatuajele cosmetice, la care este atașat un dermograf. Firele trasate nu pot fi curbate și nu rămân atât de fine datorită difuzării în piele a pigmentului, difuzare cauzată de vibrația aparatului. În timp, din cauza acelei difuzări a pigmentului, micropigmentarea se va transforma într-un tatuaj, adică, va fi o masă de pigment cu aspect neplăcut.

Microbladingul folosește un dispozitiv în capătul căruia se atașează o microlamă foarte fină (microlama conține o serie de ace care penetrează stratul superficial al dermului și, prin spațiile dintre ele, este introdus pigmentul). Lama este din oțel inoxidabil chirurgical iar prin această metodă se pot crea în sprânceană linii extrem de fine, asemenea firelor naturale, rezultatul putând fi foarte ușor confundat cu o sprânceană absolut naturală.

 

Care sunt avantajele și dezavantajele procedurii de microblading?

Avantaje

 • procedura ține între 12-24 luni, în funcție de tipul de ten și modalitatea de îngrijire post-intervenție, dar și îngrijirea zilnică (pentru tenurile grase, firele țin cca. 8 – 12 luni, pentru tenurile normale, mixte sau uscate între 12 – 24 luni. Pentru a avea o rezistență mai mare trebuie evitată expunerea prelungită la soare și folosirea cremelor zilnice cu SPF minim 30, evitarea peeling-urilor enzimatice în zona sprâncenelor și desigur programarea unei consultații la 6 luni de la procedură, pentru a vedea stadiul în care se află sprâncenele. Durata relativ scăzută de rezistență este un avantaj pentru că, odată cu trecerea timpului, gravitația la nivelul feței își spune cuvântul, modificând simetria chipului și implicit a sprâncenelor. De asemenea, moda este schimbătoare și chiar gusturile personale. Pigmentul nu va mai fi în piele după cca. 2 ani;
 • este o procedură puțin invazivă (microlama ajunge în epiderm și nu în derm acolo unde se află foliculii piloși, așadar, riscul de distrugere al acestora este zero) și nedureroasă (senzația este asociată mai mult cu un disconfort);
 • se crează un efect de mezoterapie (se formează micro-canale în piele iar efectul de mezoterapie are tendința de a vindeca țesutul, aducând un aport important de nutrienți din sânge la nivelul foliculilor piloși, sau, mai simplu spus, firele de păr deja existente vor avea parte de o creștere accelerată);
 • pigmenții PhiBrows sunt de origine sintetic-organică, nu conțin metale grele sau Tatrazină (19140), sunt non-alergenici, așadar, culoarea aleasă rămâne intactă în tot acest timp (NU migrează spre roșu sau albastru).

Dezavantaje

 • pentru unele persoane, durata relativ mică de viață a efectului procedurii de microblading poate constitui un dezavantaj, procedura trebuind repetată în medie la 18 luni, lucru care implică costuri;
 • din cauza modului diferit de vindecare a pielii și diferențele de la o persoană la alta, există și riscul ca retenția de pigment să fie mică atât la prima intervenție cât și la retuș (ședința de retuș se face la o lună după prima intervenție), fiind necesară (foarte rar însă) o a 3 a ședință, lucru care impune un cost suplimentar și care trebuie asumat încă de la începutul intervenției de către persoana care solicită corecția sprâncenelor prin microblading.
 •  procedura nu se poate realiza pentru persoanele care au fire groase în sprâncene deoarece se va vedea inestetic diferența dintre firele naturale și firele trasate cu microlama

Cine este Branko Babic PhiBrows Microblading Academy?

Branko Babic Microblading Academy este o școală internațională care livrează cei mai bine pregătiți și cei mai bine plătiți artiști în Microblading la nivel mondial.

Mai multe detalii găsiți pe www.phibrows.com.

Durata scolarizării pentru un Microblading Artist este de 6 luni și trebuie să se obțină calificarea pentru 11 nivele de pregătire profesională pentru a primi Certificatul de Microblading Artist. Doar 6 cursanți din 10 reușesc, în medie, să obțină acest titlu.

Cu ce se deosebește metoda de microblading PhiBrows de alte metode de microblading?

Când vorbim de microblading, prin metoda PhiBrows, și, în general, de un machiaj semi-permanent, este important să ne gândim la 6 aspecte foarte importante:

 1. Chiar am nevoie de microblading?;
 2. Gradul de igienă;
 3. Simetria și forma sprâncenelor;
 4. Execuția firelor;
 5. Culoarea pigmentului folosit;
 6. Modul de îngrijire de acasă, post-intervenție.

Să le luăm pe rând:

 1. La IvaBrows, Luminița Ivanici, PhiBrows Microblading Artist, recomandă microblading-ul în următoarele situații:

– corecția sprâncenelor prea subțiri, pensate excesiv timp îndelungat (este cea mai întâlnită situație). În acest caz vom verifica dacă există foliculi piloși iar dacă sprânceana are potențial de creștere vom amâna pe cât posibil procedura (după caz, cel puțin 3 luni, maxim 1 an), până când plantația ajunge să crească pe cât posibil. Orice fir de păr natural este important pentru că trasarea firelor cu ajutorul microlamei va fi “mascată” de firele naturale de păr, astfel efectul este spectaculos, natural;

– îmbogățirea plantației deja existente. Sunt femei care, deși au o formă frumoasă, își doresc ca sprâncenele lor să fie mai dese, mai bogate, să le scoată în evidență mai bine ochii . Acest lucru este posibil, iar efectul este de asemenea unul ”wow” dar, totodată, natural;

– umplerea unor goluri din sprânceană acolo unde nu sunt foliculi piloși sau unde sunt cicatrici. Acest lucru este posibil cu mențiunea că acolo unde sunt cicatrici cheloide, pigmentul nu rezistă. Depinde foarte mult de grosimea acelei cicatrici;

– în cazul unei asimetrii vizibile a feței (o sprânceană este cu totul mai jos față de cealaltă sau invers, și acest lucru nu se poate corecta prin pensat);

– în cazul în care în mod natural sprâncenele sunt prea depărtate;

– corectarea/desenarea sprâncenelor aproape inexistente după ce persoana a suferit un stres major, a primit un tratament tip chimioterapie sau pur și simplu are sprâncene în mod natural foarte rare și cu fire foarte deschise la culoare;

– corectarea unei forme naturale a sprâncenei care pur și simplu dezavantajează chipul respectivei persoane.

 1. Gradul de igienă

Igiena este foarte importantă. Procedura se realizează cu un set de unică folosință steril, care include: dispozitivul, microlama, suportul pentru pigment, materialul special folosit pentru penetrarea pigmentului în piele și crema cu silicon pentru îngrijirea acasă după tratament. De asemenea, se folosesc mănuși sterile.

 1. Simetria

Îmi place foarte mult PhiBrows pentru că am un aliat de bază la construirea formei, mai exact, compasul PhiBrows. Acesta este construit după intersecția de aur sau “Golden ratio” (detalii aici). Practic, pornind de la distanța dintre globurile oculare, aflăm forma ideală a sprâncenei pentru persoana respectivă. Singurul lucru care se ”negociază” cu clienta este grosimea sprâncenei.

 1. Trasarea firelor

Firele vor fi trasate cu microlama în sensul creșterii naturale a firelor de păr din sprânceană. Practic, există o coloană vertebrală a sprâncenei care adună  firele de sus cu cele de jos, reunite în așa numita “linie spin”. Firele de la începutul sprâncenei întotdeauna vor urma naturalul și vor fi mai rare sau mai răzlețe, oarecum rebele.

 1. Culoarea pigmentului

Culoarea pigmentului este recomandat să fie aleasă în funcție de nuanța naturală a firului de păr din sprânceană. Dacă avem o persoană, însă, cu părul blond pe cap iar firul de păr din sprânceană este negru, va trebui să purtăm o discuție cu clienta astfel încât să se hotărască dacă va urma un program de întreținere pentru a vopsi regulat sprâncenele. Dacă răspunsul este pozitiv, sprâncenele vor fi corectate cu pigment în ton cu nuanța părului.

     6. Îngrijirea acasă

Îngrijirea acasă este cea mai importantă! 50% din succesul procedurii depinde de acest lucru. Este indicat ca 5 zile sprâncenele să nu fie expuse la soare, să nu fie udate cu apă în mod direct (de evitat dușurile fierbinți, spălatul pe cap sub duș sau înotul); de asemenea este de evitat machiajul în zona sprâncenelor și menținerea unei igiene stricte așa cum este recomandat a fi efectuată de către tehnician.

Care sunt etapele procedurii de microblading realizată la studioul IvaBrows?

 1. Se stabilește o consultație în care vorbim. Da, vorbim mult. Identificăm ce nevoi avem pentru obținerea unor sprâncene frumoase, liftate, cu aspect cât mai natural.

Vom măsura și desena sprâncenele pentru a stabili care ar fi forma potrivită pentru chipul nostru. Tot în această ședință putem stabili culoarea de comun acord, astfel încât aceasta să fie cât mai apropiată de nuanța firului de păr din sprânceană.

Vom stabili de asemenea ce condiții trebuie să îndeplinim ca să realizăm microblading-ul (obligatoriu se completează un formular) și ce avem voie și ce nu avem voie să facem în ziua intervenției, dar și în următoarele 5 zile după prima ședință.

 1. Prima ședință de microblading se va face cu condiția să nu consumăm cafea, băuturi alcoolice sau energizante înainte. Vom dezinfecta mai întâi zona de lucru, apoi, măsurăm cu compasul PhiBrows și desenăm forma sprâncenelor așa cum am stabilit la consultație și numai după ce avem acceptul clientei vom trece la procedura propriu-zisă de trasare a firelor în conturul agreat de comun acord.
 2. Verificarea și corectarea sprâncenelor.
 3. Se aplică pigment pe ambele sprâncene masându-se ferm, apoi se lasă să acționeze timp de cca. 10 minute, curățăm și observăm rezultatul.
 4. Explicarea procesului de îngrijire pentru acasă
 5. După cca. 30 zile se revine la retuș unde se reia procedura de microblading pentru a completa cu pigment acolo unde acesta s-a estompat sau pentru a mai completa fire acolo unde mai este nevoie (pielea nu se vindecă în mod egal).
 6. Îngrijirea după retuș este la fel ca în cazul primei ședințe iar rezultatul final va fi vizibil după cca. 6 săptămâni de la prima ședință.

Este dureroasă procedura de microblading?

Procedura în sine nu este atât de dureroasă ca la micropigmentare. Poate exista un disconfort care seamănă mai degrabă cu o zgârietură, dar în cazul în care pe parcursul intervenției apare un disconfort major, se reaplică anestezic special pentru amorțirea instantă a zonei.

Dacă am un tatuaj mai vechi, se pot trasa fire peste acesta?

Depinde cât de vechi este acel tatuaj și cât de accentuat este. Dacă au trecut câțiva ani și acesta s-a estompat vizibil, răspunsul este da, se pot trasa fire cu aspect natural, dar dacă acesta este recent și încă are o culoare închisă, procedura nu va avea succes.

Dacă am un tatuaj/micropigmentare mai vechi și nu îmi mai place forma lui, se poate corecta prin microblading?

Răspunsul este nu. Mai ales dacă tatuajul este încă vizibil. Firele trasate prin microblading sunt fine, subțiri și nu obținem mai nimic. Acel tatuaj va trebui mai întâi scos cu laserul și apoi, după lunile necesare de așteptare pentru a se vindeca, se poate realiza microbladingul.

Dacă am un tatuaj/micropigmentare mai vechi și culoarea acestora nu îmi mai place pentru că a migrat spre roșu sau spre albastru, se poate corecta prin microblading?

Răspunsul este nu. Acel tatuaj va trebui mai întâi scos cu laserul sau în cabinetele specializate în îndepărtarea tatuajelor cosmetice și apoi după câteva luni de așteptare pentru a se vindeca se poate realiza microblading-ul.

Se poate face microblading și la bărbați?

Da, de ce nu? Atâta timp cât efectul este unul natural, potrivit și armonios, și bărbații își pot repara eventualele goluri ale sprâncenei, pot acoperi cicatrici sau își pot îmbogăți plantația sprâncenară. În cazul bărbaților, culoarea firelor trasate cu microlamă va fi aceeași cu culoarea sprâncenelor naturale. Sprânceana masculină nu va avea formă, se va urma pur și simplu cursul firesc al formei deja existente.

Cât durează procedura?

Depinde de la caz la caz. În medie, prima ședință durează cca. 2.5 ore în timp ce retușul durează maxim 1,5 ore.

Ce se întâmplă dacă nu respect prescripția de îngrijire pentru acasă oferită în detaliu de către tehnician, după prima ședință și după retuș?

Rezultatul nu va fi cel dorit, adică, pigmentul nu se va fixa corect, estompându-se destul de mult până la retuș. În acest caz, la ședința de retuș se va insista pe refacerea firelor. Dacă nici după retuș zona nu se va îngriji corespunzător, responsabilitatea rezultatului nu mai este a tehnicianului care a realizat microblading-ul respectiv.

Cu cât timp înainte se poate face programarea?

Programarea se face mai întâi pentru consultație cu cca. 1 săptămână înainte, apoi, dacă ajungem la concluzia că avem nevoie imediat de microblading, poate dura între 1 – 2 săptămâni programarea primei ședințe.

În cazul în care este necesar să lăsăm plantația să crească (pentru că există foliculi piloși), putem face prima ședință după minim 3 luni sau maxim 1 an. Dacă sprânceana s-a recuperat complet și forma este una frumoasă și potrivită chipului, ședința de microblading poate să nu mai fie necesară.

La noi în cabinet, naturalul are întotdeauna prioritate!

0

Recenzii

IvaBrows
5.0
powered by Facebook
Diana Amadahy
Diana Amadahy
2022-08-29T12:25:43+0000
The sweetest and most professional team ever! Recomand din toata inima! 🥰🥰🥰🥰
Elena Dumitru
Elena Dumitru
2022-08-25T17:46:34+0000
Se spune ca : ”Frumusețea nu este întotdeauna un dar primit, ea poate fi ceva de dobândit în viață, prin încredere,... dorință, disciplină și prin oameni, ce sunt înzestrați cu harul de a modifica sau de a aduce esteticul mai aproape de idealul fiecăruia dintre noi.” Experiența mea la salonul Alinei, , a început acum cateva luni, după ce am vizualizat un clip postat de Alina, în care arăta tratamentul procedurii de Plasma Pen . M-a fascinat totul, felul cum a descris procedura, felul in care vorbea, zambetul ei, intrun cuvânt parcă era tabloul perfect, cel pe care il cautai demult și acum l-ai gasit .Acela a fost momentul in care am spus : Gata ,trebuie neapărat să o cunosc! Prima interactiune cu Alina, am avut-o in cabinet, un loc la fel de primitor si cochet. Am fost intampinata de un om cald, frumos și o voce plăcută , exact cum mi-o închipuiam din clip. Mi-a placut foarte mult tehnica ei. M-a făcut sa-nteleg că totul se face intro anumita ordine, totul se face cu multă răbdare de fapt mi-a arătat cat de mult iubește ceea ce face. Am început terapia de Plasma Pen . Prima sedintă a fost, față, gât apoi au urmat abdomenul, brațele coapsele. Pe zi ce trece , mă uit și văd cum pielea mea devine mai fermă, mai elastică. Ce să spun !! parca sunt un alt om. Acum pot spune că cuvintele sunt prea puține pentru a o descrie pe Alina, un Profesionist si un OM senzațional care dovedește dăruire si pricepere pentru profesia aleasă. Comunicarea, empatia, răbdarea sunt unele dintre calitățile Alinei ,pe care sunt sigură că le observă fiecare clienta care trece pragul salonului. Pentru mine, Alina este cel mai bun model de urmat, atunci când vrei să îți atingi obiectivele . Aș încuraja pe oricine să treacă pragul salonului Alinei fie că are nevoie de tratament Plasma Pen, fie că dorește doar să isi rasfete tenul. Am văzut numeroase fotografii cu rezultatele before/after, care m-au convins și pot spune pe propria piele că Alina e alegerea potrivită și dacă doresti să îi oferi tenului tău o ingrijire suplimentară. Fie vorba intre noi fetelor, știm că frumusețea vine să ne schimbe viețile, și odată dobândită, căpătăm încredere, respect, pornim parcă ”într-o nouă viață”… Curaj ! Frumusetea unei femei trebuie văzută în ochii ei.read more
Alexandra Galatescu
Alexandra Galatescu
2022-06-15T09:53:53+0000
best eyebrow styling experience ever! ❤️
Ana Žuravliova
Ana Žuravliova
2022-04-11T19:53:26+0000
chiar dacă am fost penrru prima data, mam simțit ca acasă cu o gașca de prieteni, iar de servicii am rămas foarte... mulțumită! sigur revin!read more
Corina Chelaru
Corina Chelaru
2022-03-30T20:14:49+0000
Un loc primitor, cu o energie deosebita si cu specialisti de top. Sunt foarte multumita de servicii si recomand cu mare... drag 🤗❤️read more
Adriana Cretanu
Adriana Cretanu
2022-02-07T19:13:11+0000
Am venit IvaBrows pentru ca imi doream o schimbare pentru sparancenele mele.Pot sa zic ca am fost increzatoare inca de... la inceput pentru ca o urmaresc pe Ramona Olaru si am incredere in recomandarile ei. Poate suna putin cliseic, dar este peste asteptarile mele.Am avut noroc ca am lucrat de acasa si nu am fost nevoita sa ies prea mult pe afara. Cand am inceput transformarea aveam 2 sprancene foarte subtiri si nu ma gandeam vreodata ca o sa creasca asa cum le am acum. Am folosit Bonilash pentru cresterea sprancenelor si chiar a functionat. Cristina este persoana care mi-a salvat spancenele si v-o recomand cu incredere.Ii place mult ceea ce face de aceea cred ca are si rezultate foarte bune in refacerea sprancenelor. Inca de la inceput ea mi-a zis ca daca vreau ca sprancenele mele sa creasca, sa nu umblu deloc la ele, ptr ca daca umblu la ele niciodata nu o sa ajunga la forma aceea frumoasa. Concluzie: daca vreti sprancene frumoase , trebuie sa aveti putina rabdare si sa nu umblati deloc la ele.read more
Ana-Maria Dragnea
Ana-Maria Dragnea
2022-01-18T18:38:36+0000
Pentru mine mezoterapia pe scalp a dat rezultate incredibile, nesperate. Pe langa faptul ca parul meu a incetat sa mai... cada, intr-o perioada in care pierdeam exagerat de mult par la periaj, iar toate paltoanele mele erau pline de par, am constatat ca parul meu a intrat intr-un proces de regenerare si au inceput sa creasca multe fire noi. La un moment dat chiar eram plina de fire mici, extrem de vizibile. Totodata, am observat si o intarire a structurii firului de par, care se subtiase simtitor inainte de a incepe sedintele de mezoterapie. Multumesc Alina! Recomand cu incredere!read more
Chihaia Georgiana
Chihaia Georgiana
2022-01-15T08:38:25+0000
Recomand cu drag serviciile oferite de intreaga echipa IvaBrows!🥰 Multumesc pentru un ten luminos si sprancene... naturale🥰read more
Alexandra Bobocea
Alexandra Bobocea
2022-01-07T15:05:43+0000
Vin la Alina de 3 ani pentru tratamente cosmetice si pot spune ca am descoperit un om cu adevarat pasionat de tot ce... tine de ingrijirea tenului. De cate ori vin, profesionalismul Alinei, dorinta continua de avansare si insusire de noi proceduri simt ca ma motiveaza! Make up Cafe a devenit unul din locurile unde ma simt cel mai confortabil si revin cu drag pentru a imi fi rasfatat tenul 🙂read more
Eftene Alina Georgiana
Eftene Alina Georgiana
2022-01-05T16:25:25+0000
Recomand cu mult drag si incredere serviciile oferite de intreaga echipa IvaBrows!🥰 Best team in town!🤗
Gabriela Laura
Gabriela Laura
2022-01-05T16:04:07+0000
Sunt foarte multumita de serviciile oferite! 🤗
Andrea Mihalache
Andrea Mihalache
2021-12-13T12:44:49+0000
Make up cafe ♥️ Un loc in care profesionalismul serviciilor oferite se impleteste armonios cu o atmosfera vesela si... primitoare.read more
Roxa Voica
Roxa Voica
2021-07-06T19:17:48+0000
Profesionalism intr-un mediu relaxant, prietenos si plin de energie pozitiva. Recomand cu multa incredere!
Andy Dimofte
Andy Dimofte
2020-10-07T17:08:26+0000
O super experienta. Multumesc Cristina I.
Sabina Băcanu
Sabina Băcanu
2020-09-01T13:45:53+0000
Recomand procedura de peeling chimic, deoarece doar dupa 4 ședințe tenul meu arată mai luminos, fără coșuri în piele,... porii sunt mai inchiși și am mai multă încredere sa ies fără machiaj din casa 🙂 O recomand cu plăcere pe Alina și îi mulțumesc din suflet pentru fața mea!❤read more
Andreea Bucur
Andreea Bucur
2020-07-03T18:53:14+0000
La IvaBrows gasesti esenta a ceea ne dorim toate: un ten ingrijit si sprancene frumoase. Mai mult decat atat, recomand... cu caldura epilarea cu pasta de zahar - rezultatele au fost uimitoare, inca de la prima sedinta: parul a crescut mai greu, mult mai rar si mai subtire. Unde mai pui faptul ca Luminita, Alina si Cristina sunt profesionistele care iti ofera sfaturile si recomandarile de care avem atata nevoie! Totul, intr-un singur loc cald, prietenos, intim si cu o muzica ambientala care te relaxeaza extraordinar!read more
Juliana Cassie
Juliana Cassie
2020-07-03T10:35:20+0000
Dupa 8 ani in care fiecare zi din viata mea incepea neaparat cu mine in fata oglinzii, petrecandu mi timpul pentru a... imi desena sprancenele, oficial am spus stop. Luminita, o persoana calda, pasionata si prietenoasa, a insemnat o parte foarte importanta in desenarea sprancenelor mele inainte de interventia acestora, deoarece vorbim de o zona a fetei ce poate schimba intreaga fizionomie. Atentia la detalii si placerea pe care o poarta fata de ceea ce face sunt trasaturile care mi-au atras cel mai mult atentia si increderea. Desi sprancenele mele naturale difera enorm de mult intre ele, pe langa multe alte persoane, a reusit sa creeze o simetrie perfecta. Recomand cu drag❤️read more
Adela Barbu
Adela Barbu
2020-04-20T19:48:47+0000
Cât de tare a fost consultația online despre îngrijirea tenului acasă cu Alina Georgiana Popa, de la IvaBrows! Am aflat... ce tip de ten am, cum să mă îngrijesc - ce creme să aleg, în ce ordine să le aplic, de unde pot face rost de produsele potrivite mie în pandemie - și la ce obiceiuri ar trebui să renunț ca să nu-mi agresez pielea. Mi-am luat notițe, ca la școală, ca să nu uit nimic și acum le și pun în practică. Alina mi-a cerut imagini înainte de a ne vedea, le-a analizat, m-a întrebat care sunt dorințele mele, apoi mi-a explicat cu multăăă răbdare ce se poate face și la ce să fiu atentă. Mi-a făcut o fișă cu toate aceste informații, mi-a recomandat tratamente eficiente acasă, dar și ce voi putea face la cabinet, când va trece această perioadă; mi-a plăcut că mi-a explicat pe înțelesul meu, că am aflat lucruri noi, iar eu mi-am făcut o rutină care chiar dă rezultate. Mulțumesc pentru această experiență minunată, de abia aștept să ne vedem live!!!🙏🙏🙏read more
Gabriela Geangos
Gabriela Geangos
2020-04-14T15:49:26+0000
Sunt foarte fericita ca am luat decizia de a participa la cursul online de pensat acasa cu Luminita Ivanici. Nu credeam... ca este posibil sa invat intr-un timp atat de scurt cum sa ma pensez singura acasa, in siguranta, fara sa gresesc si fara sa imi stric forma sprancenelor. De la Luminita am invatat ca trebuie sa intru intr-o zona de recuperare a sprancenelor mele, pentru ca imi lipseste simetria. Tot de la ea am invatat cum sa imi ajut sprancenele sa se recupereze si cum sa ma pensez in asa fel incat sa nu afectez procesul de recuperare. Felicitari Lumi pentru modul in care explici, pentru atentia la detalii si pentru grija pe care o ai fata de fiecare clienta in parte. Mai mult decat un workshop online, ceea ce ne oferi tu este o experienta completa in universul grijii pentru sprancene! 🙂read more
Alida Sadacliev
Alida Sadacliev
2020-04-14T11:03:43+0000
Serviciile din salon sunt super si nu am cuvinte sa le recomand destul, fetele fiind adevarate profesioniste, te... rasfata imediat ce le calci pragul cu cele mai potrivite sfaturi si recomandari. Cu toate astea, pentru mine, cireasa de pe tort a fost workshop-ul online pentru îngrijirea sprancenelor acasa, de care aveam foarte mare nevoie zilele astea. Rabdarea si explicatiile Luminitei m-au ajutat sa reusesc cel mai misto pensat pe care mi l-am facut eu vreodata. Multumesc mult si de abea astept sa treaca perioada asta sa ne vedem si in salon. pupici!read more
Iulia Voinea
Iulia Voinea
2020-04-13T14:55:58+0000
Fiind mama unui baietel de 4 ani, mereu pe fuga intre job si familie, nu am reusit sa acord prea multa atentie... sprancenelor mele in ultima perioada. Insa, acum, in pandemie, mi-am facut un cadou minunat, acela de a participa la workshopul online de design sprancene acasa cu Luminita, unde am aflat atat de multe lucruri folositoare pentru sprancenele mele. Luminita Ivanici ❤️nu doar ca te invata pas cu pas cum sa te pensezi corect, realizand procedura in acelasi timp cu tine, dar iti ofera si consultatie si te indruma pe cea mai potrivita cale pentru recuperarea sprancenelor tale. Sunt extrem de incantata de experienta dobandita si recomand cu drag acest workshop!😊❤️❤️❤️🙏read more
Oana Vasile
Oana Vasile
2020-04-13T13:51:55+0000
Am avut ocazia sa particip la workshopul online cu Luminita Ivanici, unde am invatat in doua ore ceea ce nu am reusit... sa invat din sute de tutoriale urmarite pe Youtube si pe alte site-uri. Eu, care ma consideram un anti-talent in ceea ce priveste pensatul, pot acum sa ma pensez corect acasa, fara sa imi fie teama ca imi stric forma sau ca fac cine stie ce alte greseli. Felicitari Luminita pentru tot ceea ce faci! Este incredibil cat de multe poti oferi, pentru atat de putin.read more
Lavinia Gheorghe
Lavinia Gheorghe
2020-04-13T13:32:17+0000
Workshopul Online de pensat acasa alaturi de Luminita Ivanici este poate cea mai buna investitie in mine pe care am... facut-o in ultimele luni. Inainte de participarea la acest workshop sufeream din cauza ca nu imi placea ceea ce vedeam atunci cand ma uitam in oglinda la sprancenele mele. Acum, stiu cum sa ma pensez astfel incat sa nu imi stric forma si sa nu gresesc. Fata mea este mai luminoasa ca oricand si pentru acest lucru ii multumesc din suflet Luminitei. Organizarea excelenta, pasiunea pentru munca ta si grija fata de oameni te definesc!🥇🙏😊⭐⭐⭐⭐⭐read more
Tina Stan
Tina Stan
2020-04-13T11:31:56+0000
Am savurat o ședință online pe tema întreținerii sprâncenelor acasă 🙂 Foarte practic, ușor de înțeles și executat,... bine organizat și amuzant 😀 Grija pentru client a Luminiței, și a tuturor colegelor ei, se reflecta în orice curs, serviciu, etc., oferit de IvaBrows ❤️🌷 Mulțumesc și de abia aștept sa ne vedem în persoana 😍🤗, la voi!read more
Alina Stan
Alina Stan
2019-08-25T12:46:54+0000
Profesionalism si multa pasiune pt.designul de sprancen🙂!Iar Luminita ,pe langa faptul ca este o persoana minunata,... este si perfectionista ,ceea ce mie mi-a placut foarte mult!Recomand cu mare drag!🤗read more
Agnes Remalia D
Agnes Remalia D
2019-08-14T09:52:10+0000
O experienta foarte frumoasa la Make-up Cofe. Pasiune pt sprancene- asta am gasit la Luminita! Recomand!
Teodora Frincu
Teodora Frincu
2019-08-09T16:07:01+0000
Am absolvit astăzi cursul de Design sprâncene in cadrul Școlii Eyebrows Institute si ma simt mulțumită si fericită. Eu... sunt Make-up Artist si doresc sa adaug in portofoliul meu si serviciul de Design sprancene. Inainte sa vin la acest curs nu stiam sa pensez deloc. Acum ca am căpătat incredere in mine, ca pot sa dau o formă frumoasă si naturală sprancenelor fără riscul de a greși datorită metodei predată de Luminița si anume metoda liniilor paralele. De asemenea, am facut si un mini curs de colorimetrie unde am invatat cum sa vopsesc si sa obțin subtonuri de culoare. Am învățat să fardez sprancenele cu efect purtat si acum abia aștept să mă apuc de lucru. Iti mulțumesc din suflet pentru tot. Esti un om minunat! 😘💋❤read more
Gabriela Bica
Gabriela Bica
2019-02-07T19:10:55+0000
Este deosebit. Este altceva.
Eugenia Andreev
Eugenia Andreev
2019-01-06T21:11:15+0000
Recomand Make up cafe atât pentru tratamentele faciale, design sprâncene dar si pentru cursurile susținute. Anul... trecut cautam intens pe internet un curs de pensat sprâncene. Am sunat la cel puțin 5 școli, doar Luminița a stat 20 min la telefon sa imi raspunda la tonele de întrebări. Si tot Luminița a fost unica care m-a ajutat sa fac cursul de design sprâncene in perioada imediat urmatoare. Aveam in gand sa fac un curs dar am făcut 3: design sprâncene, laminare de gene si automachiaj. În acest moment imi schițez o mica afacere după modelul Make up cafe ❤ Sunt puține spre inexistente persoanele cum este Luminița, o admir si o urmăresc zilnic. Am făcut cursuri in domeniul beauty si la alte școli/ centre si pot sa confirm ca nici una nu si-a dat interesul asa cum a fost la Make up cafe.read more
Traiana Table
Traiana Table
2018-10-10T15:14:46+0000
O imbinare perfecta intre talent, profesionalism si dedicare! De abia astept sa revin! Multumesc Luminita!
Sanda Vlad
Sanda Vlad
2018-10-10T10:54:11+0000
Microblading, o metoda pe care am incercat-o. Rezultatul a fost unul spectaculos. Recomad cu toata increderea pentru... profesionalism, seriozitate si atmosfera placuta.read more
Aura Antal
Aura Antal
2018-07-23T19:29:30+0000
<3
Valeria Ilie
Valeria Ilie
2018-07-07T13:48:00+0000
O adevarata profesionista! O recomand cu toată încrederea! Mulțumesc, Luminita Ivanici !
Maria Awad
Maria Awad
2018-06-28T15:10:11+0000
Cea mai minunata experienta avuta vreodată la un salon!! �
Corina Laszlo
Corina Laszlo
2018-05-03T12:23:15+0000
Mariana Bardu
Mariana Bardu
2018-04-27T17:09:30+0000
Un loc minunat! Imi face placere fiecare vizită!
Diana Stavaru
Diana Stavaru
2018-03-12T17:42:56+0000
Catalina Florescu
Catalina Florescu
2018-03-08T15:19:02+0000
Un loc absolut minunat, o atmosfera plăcută si un profesionalism care iti pune frumusețea in valoare. Asta găsești la... IvaBrows si recomand cu drag acest loc celor care doresc servicii de calitate.read more
Tania Bodocan
Tania Bodocan
2018-02-22T15:40:39+0000
Profesionalism, pasiune și talent la superlativ!
Alina Georgiana Popa
Alina Georgiana Popa
2018-02-10T19:25:16+0000
Andreea Brihac
Andreea Brihac
2018-02-07T18:40:42+0000
Andreea Bănică
Andreea Bănică
2018-02-02T05:02:44+0000
Andreea Bud
Andreea Bud
2018-02-01T21:56:12+0000
Veronica Stoian
Veronica Stoian
2017-11-19T21:03:40+0000
Un loc minunat cu oameni minunati �Profesionalismul si dedicatia la ele acasa. MULTUMESC Dnei Luminita Ivanici de la... IvaBrows pentru cele doua zile de Curs.read more
Alma Danoiu
Alma Danoiu
2017-11-04T15:07:11+0000
Excelent! Multa dedicare si profesionalism! Ma bucur mult ca v-am descoperit! �
Iulia Ioanițoaia
Iulia Ioanițoaia
2017-10-10T08:19:05+0000
Irina Diana
Irina Diana
2017-09-14T19:30:02+0000
Alina Comanita Bercu
Alina Comanita Bercu
2017-09-13T08:04:46+0000
Pot spune doar atat:PROFESIONALISM ! Mi-a facut mare placere sa descopar oameni minunati in acest salon ! Va felicit!
Ecaterina Alecu
Ecaterina Alecu
2017-07-29T13:35:41+0000
🙂
Paula Chirilă
Paula Chirilă
2017-06-02T12:36:06+0000
Multumesc, Lumi! Sprancenele mele sunt "gorgeous" chiar si dupa 9 luni! Felicitari pentru pasiunea pe care o presari in... tot ceea ce faci!read more
Di Ana
Di Ana
2017-04-28T11:50:14+0000
O experienta placuta si relaxata! O sa revin cu drag! Multumesc, Luminita!:)
Ivanici Vlad
Ivanici Vlad
2017-03-02T12:00:05+0000
Ioana Cristea
Ioana Cristea
2017-03-02T11:13:26+0000
Datorita Luminitei am cele mai frumoase sprancene <3 Multumesc din suflet!!!
Roxana Porfireanu
Roxana Porfireanu
2017-02-25T23:06:10+0000
Georgiana Geo
Georgiana Geo
2017-01-31T14:47:07+0000
Daniela Munteanu
Daniela Munteanu
2017-01-27T21:09:46+0000
Extrem de multumita chiar dupa prima sedinta. Abia astept sa revin si la urmatoarele. Recomand ��
Monica Mihai
Monica Mihai
2017-01-27T09:18:50+0000
Monica Lavric
Monica Lavric
2017-01-14T09:30:24+0000
Great experience! Sprancenele mele nu au aratat niciodata mai bine ca acum!!!!�
Andreea Vintilă
Andreea Vintilă
2016-11-29T11:19:42+0000
Catalin Costache
Catalin Costache
2016-11-26T17:41:06+0000
Un loc frumos !
Coonstance Merticaru
Coonstance Merticaru
2016-11-20T13:03:37+0000
Isa Beth
Isa Beth
2016-11-14T15:42:08+0000
Maria Laura Pana
Maria Laura Pana
2016-10-24T17:57:34+0000
Gabriela Munteanu
Gabriela Munteanu
2016-10-13T19:28:38+0000
Cand pasiunea se intalneste cu talentul si cu ambitia de a fi din ce in ce mai bun, ajungi sa creezi minuni... asta... face Luminita! Ce recompensa mai mare pentru ea decat Wow-ul clentelor si ce bucurie mai mare pentru noi decat niste sprancene perfecte? Am profitat la maxim de tot profesionalismul ei! Multumesc, Luminita, sa ti se intoarca inmiit "frumosul" pe care il desenezi cu atata grija si naturalete! ... asta mi-a placut cel mai mult, ca sprancenele desenate juri ca sunt naturale!read more
Ada Bogdan
Ada Bogdan
2016-08-31T17:39:46+0000
Luminita Rosu
Luminita Rosu
2016-08-02T01:31:20+0000
Pasiune, profesionalism, caldura sufleteasca ! Voi reveni intotdeauna cu mare placere ! Aici se intampla... minuni...Incearca si tu, garantez ca nu vei regreta si vei intalni o cu totul alta abordare care te va castiga din primele momente petrecute in Make-Up Cafe. Multumesc din suflet, Luminitaread more
Mihaela Simion
Mihaela Simion
2016-07-18T18:25:59+0000
Incantata de rezultat! De aceea revin cu placere la sedintele de intretinere a formei! Multumesc, Luminita!
Elena Lazar
Elena Lazar
2016-07-18T12:25:15+0000
Foarte multumita de noua forma a sprancenelor:) i will be back
Iulian Miron
Iulian Miron
2016-07-17T10:34:30+0000
No 1-Recomand!
Flori Tudose
Flori Tudose
2016-05-13T21:29:04+0000
Andreea Taraze
Andreea Taraze
2016-03-03T17:17:59+0000
Super! Recomand cu incredere!! Sunt foarte mulțumită de rezultat!
Alexa Andra
Alexa Andra
2015-12-11T09:42:43+0000
Recomand cu inima deschisa: talent, devotament, profesionalism! ❤️
Viorica Bazu
Viorica Bazu
2015-07-16T21:11:59+0000
Florin Vasii
Florin Vasii
2015-06-04T04:36:51+0000
Maria Raluca Mogoi
Maria Raluca Mogoi
2015-02-19T10:16:33+0000
Next Reviews
Meniu