Laminare sprâncene

Ce este procedura de laminare sprâncene?

Tratamentul de laminare sprâncene este o procedură non-invazivă, revoluționară, o modalitate prin care putem “îmblânzi” firele dezordonate și crețe. Prin acest procedeu, firele sunt hidratate și orientate în direcția dorită (în special în sus) și astfel vor avea un aspect îngrijit, natural și sănătos.

Iată cum decurge tratamentul la IvaBrows.

 1. Demachiere și gomage ușor

Sprâncenele se demachiază cu o spumă delicată, cu ajutorul unei periuțe de unică folosință. Apoi se degresează cu Soluția Salină.

 1. Se aplică primul produs, crema BROW LIFT 1, care pregătește firul de păr, produs care, ajută la înmuierea firului de păr.
 1. Cu ajutorul adezivului special se modifică forma sprâncenei și firele de păr se așează în direcția dorită.
 1. Se aplică a doua cremă BROW LOCK 2, care fixează firele de păr.
 2.  Urmează vopsirea sprâncenelor în funcție de nuanța părului.

6. Urmează stilizarea sprâncenelor pentru a curăța firele nedorite, păstrând însă un aspect cât mai natural.

Sfatul nostru:

După această procedură îți recomand să nu uzi sprâncenele timp de 24 de ore și să nu aplici niciun fel de fard. După această perioadă te poți comporta normal. Piaptănă-le în sus și folosește gelul Fashion Lash Fix de la InLei, pe care îl găsești în Sephora sau la noi în cabinet. Procedura este recomandată acelora dintre voi care au fire de păr groase rebele sau ondulate.

Ce este procedura de laminare sprâncene?

Tratamentul de laminare sprâncene este o procedură non-invazivă, revoluționară, o modalitate prin care putem “îmblânzi” firele dezordonate și crețe. Prin acest procedeu, firele sunt hidratate și orientate în direcția dorită și astfel vor avea un aspect îngrijit, natural și sănătos.

Iată cum decurge tratamentul de laminare:

 1. Demachiere și gomaj ușor. Sprâncenele se demachiază cu o spumă delicată, cu ajutorul unei periuțe de unica folosință. Apoi se degresează cu soluția salină.
 1. Se aplică primul produs, crema BROW LIFT 1, care pregătește firul de păr, produs care ajută la înmuierea firului de păr.
 1. Cu ajutorul adezivului special se modifică forma sprâncenei și firele de păr se așează în direcția dorită.
 1. Se aplică a doua cremă  BROW LOCK 2, care fixează firele de păr.
 1. Urmează vopsirea sprâncenelor în funcție de nuanța părului.
 2. Urmează stilizarea sprâncenelor pentru a curăța firele nedorite, păstrând însă un aspect cât mai natural.

Sfatul nostru:

Dupa această procedură iți recomand să nu uzi sprâncenele timp de 24 de ore și să nu aplici niciun fel de fard. După această perioadă te poți comporta normal. Piaptănă-le în sus și folosește gelul 24 Hours Setting Brows de la Benefit, pe care îl găsești în Sephora. Procedura este recomandată acelora dintre voi care au fire de păr groase ori rebele, dar și celor ce au facut un implant de păr în sprâncene.

Recenzii

Meniu