Laminare gene

Ce este laminarea genelor?

Laminarea genelor este un procedeu cosmetic non-invaziv și semi-permanent care se realizează cu scopul obținerii unor gene curbate, lungi și dese. Rezultatele sunt absolut spectaculoase!

Când este recomandată laminarea genelor?

Laminarea genelor este potrivită tuturor femeilor care vor să aibă gene naturale mai bogate, mai curbate și mai lungi, procedura fiind imperios necesară persoanelor ce au avut extensii de gene timp îndelungat și se află în pauză (plantația se rărește dramatic în urma extensiilor de gene fir cu fir), sau în cazul genelor cu un aspect dezordonat sau fire care cresc în jos. De asemenea laminarea genelor este indicată și în cazul genelor scurte și/sau drepte.

Tratamentul Lash Filler, este un tratament revoluționar și inovator, singurul din lume (până în acest moment), testat clinic pentru eficiența sa în curbarea genelor naturale și îngroșarea acestora. Datorită substanțelor atent alese și echilibrate, se naște un tratament unic, testat și aprobat, care conferă genelor strălucire, finețe și suplețe, așadar un aspect sănătos și curat.

Procedura de laminare are 7 etape care durează cca. 90 minute.

Procedura se realizează astfel:

  1. Demachierea ochilor

Se realizează cu o spuma delicată , specială pentru zona sensibilă a ochilor. Apoi genele sunt degresate cu o Soluție Salină.

  1. Atașarea genelor pe bigudiul din silicon

Cu ajutorul unui adeziv special genele se ridică de la rădăcină, folosindu-se două bucăți de silicon (așa zisele ”bigudiuri pentru gene”). Genele se lipesc în această poziție și astfel acestea capătă curbura bigudiului.

  1. Form 1 (curbare gene)

Se realizează folosind crema specială FORM1 pentru curbarea genelor naturale, cremă care deschide cuticula firului de par, și astfel firul de geană se curbează pe forma bigudiului aplicat.

  1. Fix 2 (fixare gene)

Cu ajutorul acestui produs, genele sunt fixate pe bigudiul din silicon și astfel se păstrează curbura obținută.

  1. Vopsire

Se aplică o vopsea specială pentru zona sensibilă a ochilor cu un oxidant foarte slab de 1.5%. Acest pas va colora genele naturale în negru intens, iar genele după ce sunt vopsite par mai lungi deoarece în foarte multe cazuri vârfurile genelor sunt deschise la culoare chiar transparente.

  1. Filler nutritiv pentru gene

Se utilizează după procesul de curbare, fixare și vopsire al genelor.

Acest serum conține ingredienți activi care hidratează și hrănesc firul de păr, printre care se numără:

PANTHENOL, cunoscut ca provitamina B5, care acționează asupra integrității firului de păr, având o acțiune eficientă de reparare a firului de păr.

CHERATINA HIDRILIZATĂ, produs care îndreaptă și regenerează structurile de cheratină, deja prezente în firul de păr, conferind strălucire și hidratare.

BIOTINOYL TRIPEPTIDE, complex de peptide și vitamine care mărește rezistența firului de păr, favorizează proliferarea cheratinocitelor, dă volum și alungește firul natural de geană.

  1. Fashion lash (gel pentru fixarea genele)

Se utilizează la finalul tratamentului de laminare și are consistența unui rimel transparent. Acest produs are capacitatea de a proteja firul de păr de efectele aplicării zilnice a rimelului și de factorii externi din mediul înconjurător.

Este laminarea genelor o procedură invazivă?

Nu. Laminare genelor este o procedură non-alergenică, nedureroasă și nu traumatizeză genele naturale în niciun fel. Rezultatul final este unul spectaculos, în cele mai multe cazuri durând până la 2 luni. Prin procedura de ridicare a genelor de la rădăcină acestea par vizibil mai lungi, efectul de curbare, cheratină și vopseaua oferind volum genelor. Genele tale vor părea mai groase și vor deveni mai sănătoase.

Te vei bucura de gene lungi, curbate și dese fără a mai fi nevoie să utilizezi cleștele de întors gene, rimelul sau extensiile. Desigur, aplicarea unui produs tip mascara intensifică efectul volumului, alungirii și curbării genelor.

Care sunt avantajele laminării genelor?

-alungirea firelor de păr

-îngroşarea firului natural cu 30%

-obţinerea unui aspect de gene voluminoase

-pigmentarea firului natural de păr

-curbarea genelor

-protecţia şi întărirea genelor

-ordonarea genelor

Laminarea se recomandă să fie efectuată o dată la 2 luni timp de 3 ședințe consecutiv, iar ulterior necesită întreţinere o dată la 3 luni.

Cum se întrețin genele acasă, după procedură?

Nu este recomandat dușul fierbinte sau udarea cu apă a genelor, imediat după procedură, dar și timp de 24 ore de la efectuarea ei. De asemenea, genele se vor putea rimela abia după 24 ore. În acest interval de timp este indicat să se evite somnul cu „capul în pernă”. După această perioadă, genele se vor demachia în mod normal, de preferat cu produse special destinate ochilor sensibili (apă micelară pentru față și ochi, ulei demachiant bifazic, gel hipoalergenic pentru ten sensibil).

Intră în Programatorul nostru online și alege „Laminare Gene„!

Recenzii

Meniu