Tratament HL DOUBLE ACTION (pentru ten gras, cu probleme)

 

Double Action este o linie de tratament profesional formulată special pentru tenul gras-seboreic. Combinațiile ingredientelor active acționează pe două planuri: primul ajută la reglarea activității glandelor sebacee, iar al doilea ajută la micșorarea porilor dilatați, redând tenului un aspect sănătos și matifiant. Tratamentele și întreținerea cu produsele gamei folosite în mod corect și la timp, ajută la stoparea și prevenirea primelor semne de acnee.

BENEFICII

Gama oferă o soluție eficientă pentru îngrijirea tenului gras și tratarea formelor de acnee ușoară, juvenilă aflată într-o fază incipientă.

REZULTATE

  • controlează și reglează secreția de sebum
  • reduce puseele inflamatorii
  • atenuează aspectul lucios și inestetic
  • normalizează cheratinizarea în foliculul pilosebaceu
  • hidratează și conferă un aspect sănătos tenului

RECOMANDAT

Produsele gamei Double Action sunt recomandate în special adolescenților cu tenul gras-seboreic și celor care prezintă forme incipiente de acnee ușoară.

INGREDIENTE ACTIVE

Ulei de eucalipt – puternic antiinflamator cu proprietăți antiseptice și antibacteriene.

Extract de rodie – calmează și accelerează procesul de regenerare celulară al pielii.

Extract de ceai verde – puternic antioxidant, protejează împotriva radicalilor liberi, încetinește procesul de îmbătrânire al pielii și are beneficii antiinflamatorii.

Acid glicolic – derivat din trestia de zahăr, eficient pentru regenerarea și reîntinerirea celulară.

Mentol și Camphor – rol de stimulare a micro-circulației sangvine, accelerează schimbul de substanțe intercelular, ajută la refacerea tenului.

Ulei de cuișoare – rol antibacterian și antiinflamator

Extract de bisabolol și mușețel – proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene.

PRODUSE DIN GAMA DOUBLE ACTION RECOMANDATE PENTRU ACASĂ

Double Action Soap

Formula eficientă de curățare cu rol antibacterian și antiinflamator, reglează secreția de sebum.

Mod de utilizare la domiciliu: zilnic, dimineața și seara

Double Action Face Lotion

Loțiune tonică, îmbogățită cu extracte de mentă, eucalipt și cuișoare curăță și reîmprospătează tenul gras predispus erupțiilor.

Mod de utilizare la domiciliu: zilnic, dimineața și seara

Double Action Hydratant Emulsion

Emulsie hidratantă, menține nivelul optim de hidratare, împiedică uscarea și descuamarea pielii, protejează împotriva factorilor nocivi de mediu.

Mod de utilizare la domiciliu: zilnic, dimineața și seara

Double Action Mask

Mască cu rol calmant, absoarbe surplusul de sebum, înlătură hipercheratoza și accelerează procesul de vindecare.

Mod de utilizare la domiciliu: săptămânal, după curățarea tenului cu săpun și loțiune

Double Action Powder

Pudră cu rol antiinflamator, efect antiseptic și matifiant, usucă, calmează și reduce inflamațiile tenului.

Mod de utilizare la domiciliu: zilnic dimineața

Double Action Drying Lotion + Demi Make-Up

Loțiune de uscare, dezinfectează, reduce senzația de mâncărime și grăbește procesul de vindecare. Loțiunea se aplică strict pe punctele inflamate.

Mod de utilizare la domiciliu: zilnic, se aplică local de câte ori este nevoie

Pașii tratamentului  DOUBLE ACTION

PASUL 1

Se aplică DOUBLE ACTION SOAP pe tenul umezit, se masează delicat și apoi se șterge cu un șervețel textil umezit în apă caldă.

Pe o dischetă se aplică 2-3 picături de DOUBLE ACTION FACE LOTION și se șterge bine fața. Evitați contactul cu zona ochilor.

PASUL 2

Se aplică un strat subțire și uniform de WHITE PEEL pe toată fața, inclusiv în jurul ochilor și se acoperă cu un șervețel textil umezit în apă caldă. Se lasă să acționeze 10 minute și se îndepărtează.

Turnați într-un bol cosmetic 3-4 ml de peeling BALANCE PEEL III. Aplicați în strat uniform cu ajutorul unei pensule de peeling și lăsați 10 minute. Îndepărtați cu apă rece, apoi uscați.

Pe corp (partea de sus a spatelui și pe brațe) se recomandă să lăsați peelingul 15-20 de minute. Senzațiile de furnicături, căldură și hiperemie sunt frecvente și temporare. Evitați contactul cu zona de contur a ochilor. Poate apărea o exfoliere ușoară în urma procedurii.

PASUL 3

Aplicați A-NOX SOLUTION masând ușor 2 minute. Peste aceasta aplicați un strat uniform de ALO GEL, acoperiți fața cu folie de plastic și lăsați să acționeze 10 minute.

PASUL 4

Se încep extracțiile descoperind zonele treptat, doar unde se fac extracțiile. La sfâșitul procedurii dezinfectați folosind DOUBLE ACTION FACE LOTION. La sfârșitul procedurii dezinfectăm folosind loțiunea HAMMAMELIS.

PASUL 5

Se aplică DOUBLE ACTION MASK în strat subțire și uniform evitând zona ochilor. Lăsați să se usuce 10 minute, după care aplicați o lavetă cosmetică umezită în apă caldă să acționeze 5 minute. Ștergeți masca cu mișcări ușoare fără să frecați fața.

PASUL 6

Se aplică crema DOUBLE ACTION HYDRATANT EMULSION pe toată fața, apoi DOUBLE ACTION POWDER cu rol matifiant și antiinflamator. Continuați cu SUNBRELLA DEMI MAKE-UP SPF 30 pentru protecție solară.

Durată treatment: 90 minute

Frecvență tratament: se recomandă terapie la distanță de două-trei săptămâni, în funcție de starea și evoluția clinică a tenului.

Recenzii

Meniu