Tratament HL cu Vitamina C (de curățare și hrănire)

C THE SUCCESS este gama profesională de îngrijire recomandată în tratamentele pentru profilaxia îmbătrânirii. Vitamina C, ingredientul “cheie”, este important pentru menținerea elasticității și fermității tenului, pentru funcțiile sale de antioxidant, de stimulare a sintezei de colagen și a efectului ei asupra hiperpigmentației. Produsele au la bază diferite forme ale Vitaminei C și ingrediente active atent selecționate, care ajută la obținerea unor rezultate concrete, vizibile și pe termen lung.

BENEFICII

Combinația specială de Vitamina C, sub diferitele ei forme, cu uleiuri și extracte din citrice și plante cu efect anti-aging, ajută la prevenirea și diminuarea semnelor de îmbătrânire prematură a tenului cauzate de factorii de mediu; produsele stimulează sinteza de colagen și elastină, ajută la diminuarea ridurilor fine și mențin un nivel optim de hidratare.

REZULTATE

Încetinește procesul de îmbătrânire prematură a tenului;

Previne apariția semnelor de vârstă și atenuează eficient ridurile fine;

Îmbunătățește elasticitatea pielii;

Catifelează și hrănește intensiv tenul;

Conferă luminozitate tenului și diminuează semnele de hiperpigmentație.

RECOMANDARE

Produsele C THE SUCCESS sunt adecvate tuturor tipurilor de ten, în special pentru cele care prezintă semne timpurii de îmbătrânire, linii de expresie premature și un aspect obosit, lipsit de vitalitate.

INGEDIENTE ACTIVE

ACID ASCORBIC (VITAMINA C) – antioxidant puternic care neutralizează radicalii liberi, ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire cutanată (formarea liniilor fine și a ridurilor), este eficient în tratarea problemelor de hiperpigmentație, activează fibrele de colagen, contribuind astfel la menținerea unui ten tânăr;

LEMON GRASS – bogat în vitamina C, conferă luminozitate tenului și are un efect astringent;

ULEI DIN COAJĂ DE PORTOCALĂ – acționează asupra fibrelor de colagen și elastină;

EXTRACT DE GRAPEFRUIT – bogat în antioxidanți și vitamine, luptă împotrivă radicalilor liberi, facilitează sinteza de colagen, reduce apariția liniilor fine ajutând la menținerea unei texturi netede și catifelate;

UNT DE SHEA – puternic hidratant, acționează ca barieră de protecție împotriva deshidratării, accelerează reînoirea celulară, conferă suplețe, previne apariția liniilor fine;

WITCH HAZEL (HAMAMELIS) EXTRACT – proprietăți astringente și antiinflamatoare, calmante, conferă pielii prospețime și catifelare.

Pașii tratamentului C THE SUCCES

PASUL 1

Se aplică demachiantul pe tenul umezit, se masează delicat 2 minute și apoi se șterge cu o lavetă și apă călduță.

PASUL 2

Se aplică pe o dischetă cosmetică câteva picături de ALPHA COMPLEX FACE LOTION și se șterge fața.

PASUL 3

Se toarnă într-un bol cosmetic 3-4 ml de peeling ALPHA PEEL 1 și cu ajutorul unei pensule se aplică un strat subțire și uniform pe toată fața și pe gât. Se lasă să acționeze 10 minute, după care se neutralizează cu apă rece. Poate să apăra o ușoară hiperemie care va dispărea până la finalul procedurii. Se îndepărtează cu apă călduță.

PASUL 4

Se aplică un strat subțire de A-NOX Solution peste care se aplică un strat subțire de ALO GEL.

PASUL 5

Se realizează extracțiile, după care se dezinfectează zona afectată.

PASUL 6

Se aplică crema pentru masaj,  C THE SUCCES INTENSIVE DAY CREAM  și continuăm cu etapa de masaj 10 minute. Recomandat masaj amplu și pe zona decolteului. Produsele nu se spală.

PASUL 7

Se aplică C THE SUCCESS INTENSIVE TREATMENT MASK în strat subțire și uniform pe față și se lasă să acționeze 10 minute. Se îndepărtează cu șervețelul umed, cu mișcări ușoare, fără a freca.

PASUL 8

Se aplică C THE SUCCESS INTENSIVE DAY CREAM și / sau cremă cu factor de protecție SUNBRELLA DEMI SPF 36 sau AGE DEFENSE CC CREAM SPF 50.

Durată tratament : 75 – 90 minute

Frecvență: lunar

Recenzii

Meniu