Tratament HL ANTI-AGING VITALISE (cu acid hialuronic)

Odată cu trecerea timpului, nivelul de acid hialuronic produs de organism tinde să se diminueze. Această scădere este asociată procesului de îmbătrânire, ceea ce presupune o cedare a structurii tisulare, o pierdere a elasticității și un deficit de hidratare, tenul având un aspect îmbătrânit, obosit și ridat.

VITALISE, gama pentru tratament profesional cu acid hialuronic de la HL Cosmetics, asigură o hidratare intensă, întărește bariera epidermică, ajută la diminuarea ridurilor și încetinește procesul de îmbătrânire prematură, conferind tenului fermitate și suplețe.

BENEFICII

Vitalise – un concept eficient în combaterea și tratarea tenului deshidratat datorită concentrației crescute de acid hialuronic, un glicozaminoglican care leagă moleculele de apă, conferind tenului hidratare de lungă durată, suplețe și un aspect tânăr.

Acidul hyaluronic se regăsește la nivelul matricei extracelulare, acel spațiu dintre celulele corpului ”scăldat” de lichidul extra-celular, și are capacitatea de a asigura hidratarea fibrelor de colagen și elastină, păstrând nivelul optim de hidratare și menținând elasticitatea tenului.

REZULTATE

  • crește și menține nivelul optim de hidratare;
  • fortifică bariera protectoare împotriva deshidratării tenului;
  • stimulează sinteza fibrelor de colagen și elastină;
  • efect de lifting și tonifiere cu efect prelungit;
  • reduce adâncimea ridurilor și netezește liniile fine;
  • redă suplețea și vitalitatea tenului.

RECOMANDĂRI

Gama VITALISE este recomandată tuturor tipurilor de ten, în special celui deshidratat, indiferent de vârstă.

INGREDIENTE ACTIVE

ACID HYALURONIC conferă volum și tonifiere pielii, grație capacității sale de a atrage și de a reține moleculele de apă; hidratează în profunzime și estompează liniile fine;

ACID LACTIC hidratant, revitalizează, reduce ridurile și conferă un aspect luminos și radiant tenului;

VITAMINELE A, C ȘI E au rol antioxidant, protejează de acțiunea nocivă a radicalilor liberi, îmbunătățește procesul natural de regenerare al celulelor, reduce apariția liniilor fine și previne deshidratarea. Vitaminele sunt esențiale pentru a păstra frumusețea și tinerețea pielii;

NUCI BRAZILIENE, KUKUI ȘI ULEIURI MACADAMIA bogate în acizi grași, acid linoleic, omega 3 și 6, au rol nutritiv și ajută la menținerea nivelului optim de hidratare;

CEAI VERDE puternic antioxidant, încetinește procesul de îmbătrânire al pielii și asigură protecție împotriva factorilor de mediu.

Pașii tratamentului ANTI-AGING

PASUL 1

Se aplică VITALISE CLEANSER pe tenul umezit, se masează delicat și apoi se șterge cu un șervețel textil, umezit în apă caldă.

PASUL 2

Se aplică pe o dischetă cosmetică PHITOMIDE FACE LOTION sau o loțiune potrivită tipului de ten și se șterge fața.

PASUL 3

Se toarnă într-un bol cosmetic 3-5 ml de peeling ALPHA PEEL 1 sau ALPHA PEEL 2 (în funcție de grosimea tenului și gradul de sensibilitate) iar cu ajutorul unei pensule de peeling se aplică un strat subțire și uniform pe față și gât. Se lasă să acționeze 10 minute după care se neutralizează cu apă rece. Poate apărea o ușoară hiperemie (înroșire a pielii) care va dispărea până la finalul procedurii, dar și mici înțepături care durează câteva minute după aplicare.

PASUL 4

Se aplică un strat subțire și uniform de WHITE PEEL pe toată fața, inclusiv în jurul ochilor, și se lasă să acționeze 7 minute, după care se îndepărtează cu apă călduță.

PASUL 5

Se aplică VITALISE MOISTURE OPTIMIZING BOOSTER STEP 1 pe față și gât, peste care se aplică VITALISE MOISTURE OPTIMIZING MASK STEP 2. Se începe etapa de masaj amplu, inclusiv pe zona gâtului și a decolteului. La terminarea masajului, produsele nu se spală de pe piele.

PASUL 6 

Se aplică VITALISE ADVANCED HYDRATION SYSTEM PROFESSIONAL MASK, masca profesională în 2 straturi:

Se aplică conținutul plicului HIDRAMAX în strat uniform și ascendent pe toată fața.

Se fixează masca de tifon din interiorul kit-ului și dischetele pe zona ochilor.

Se pulverizează fiola HYDRAMAX ACTIVATOR pe toată fața și se lasă 2 minute să acționeze . Înainte de a continua, se îndepărtează dischetele de pe ochi.

Într-un bol cosmetic se prepară a doua mască, amestecând plicul THERMOMAX A (pudra) cu THERMOMAX B ACTIVATOR (lichid) și se omogenizează.

Cu ajutorul spatulei se aplică în strat uniform ascendent, pornind de la bărbie pe toată fața, evitând zona ochilor. Se lasă să acționeze 20 de minute, timp în care clienta poate simți mici variații de temperatură; efecte normale ale tratamentului.

Se îndepărtează masca gipsată cu ajutorul mișcărilor de mimică.

PASUL 7

Se aplică crema hidratantă VITALISE MOISTURIZING CREAM cu Acid Hyaluronic.

În timpul zilei se aplică AGE DEFENSE CC CREAM SPF 50 sau SUNBRELLA SPF 35.

Durată tratament: 60-70 minute

Frecvență: lunar

Recenzii

Meniu