Tratament HL A-NOX BALANCING (anti-acnee)

Gama de produse cosmetice profesionale A-NOX, reprezintă o soluție în tratamentul intensiv al formelor de acnee severă. Produsele bazate pe extracte naturale și ingrediente active se completează reciproc, permițând astfel specialiștilor să obțină în timp scurt rezultate concrete prin reglarea secreției de sebum, un ten vizibil mai curat și sănătos, eliminând inflamațiile și urmele post acneice.

BENEFICII

Combinația de ingrediente active: zahăr, lămâie, acid salicylic și benzoic, bentonit, extracte și uleiuri de Arnica, Ceai Verde, Eucaliptus, Mentol și Camphor permit o curățare profundă a tenului cu probleme, inflamat și cu erupții cutanate într-un mod netraumatic, și în condiții antiseptice.

REZULTATE

În tratamentul intensiv al formelor de acnee severă (vulgară) sau juvenilă.

INGREDIENTE ACTIVE

ACID SALICYIC (ACID BETA HYDROXI) cu rol anti-inflamator, ajută la exfolierea stratului de hiperkeratoză, acționând profund la nivelul epidermei;

ACID BENZOIC cu rol antiseptic și anti-inflamator;

ACID ASCORBIC sau sucul de lămâie, cu conținut ridicat de vitamina C, are rol anti-oxidant, astringent, depigmentar și, prin acționarea asupra fibrelor de colagen, ajută la diminuarea semnelor post-acneice;

ZAHĂR în concentrație ridicată are proprietăți antiseptice și efect emolient;

BENTONIT sau argilă specială, cunoscută pentru capacitatea de a absorbi și elimina toxinele și impuritățile;

MENTOL ȘI CAMPHOR cu rol de stimulare a micro-circulației sanguine, accelerează schimbul de substanțe la nivel celular și ajută la refacerea tenului;

ARNICA, CEAI VERDE cu rol anti-inflamator, decongestiv și calmant.

Pașii tratamentului Balancing A-NOX (Anti-acnee)

PASUL 1

Curățarea inițială – se aplică câteva picături de A-NOX SUGAR SOAP pe fața umezită în prealabil și se masează ușor, câteva minute, apoi se curăță bine cu apă. Se usucă fața cu un șervețel. Se evită contactul cu ochii.

PASUL 2

Pre-peeling – se aplică pe o dischetă câteva picături de A-NOX FACE LOTION și se tamponează ușor fața, evitând zona ochilor. Se lasă să acționeze 2-3 minute.

PASUL 3

Peeling – se toarnă într-un bol cosmetic 3-4 ml de BALANCE PEEL 3. Se aplică în strat uniform cu ajutorul unei pensule de peeling și se lasă să acționeze 10 minute. Se îndepărtează cu apă rece, apoi se usucă cu un șervețel. Pe corp (partea de sus a spatelui și a brațelor) se recomandă a se lăsa să acționeze peeling-ul timp de 15-20 minute.

PASUL 4

Pregătirea pentru curățare (extracții) – se aplică A-NOX SOLUTION masând ușor 2 minute. Peste acesta se aplică un strat uniform de ALO GEL și se acoperă fața cu o folie osmotică și se lasă să acționeze 10 minute.

PASUL 5

Extracții – se încep extracțiile descoperind treptat zonele, doar unde se fac extracțiile. La sfârșitul procedurii dezinfectăm zona folosind HAMMELIS LOTION și electrodermul (facultativ).

PASUL 6

Masca – se aplică A-NOX MASK în strat uniform și subțire, cu o pensulă, evitând zona ochilor. Se lasă să acționeze timp de 15 minute. Se îndeparteaza prin mișcări ușoare, fără a freca fața.

PASUL 7

Încheiere tratament – pe tenul uscat în prealabil se aplică crema A-NOX HYDRATANT CREAM, întindem ușor, continuând cu SUNBRELLA BLOCK sau DEMI MAKE-UP SPF 36.

Despre eficiența acestui tratament și cum se desfășoară întreaga consultație puteți citi în articolul din andreearaicu.ro, accesând aici.

Durată tratament: 70-90 minute;

Frecvență : 14-21 zile, depinde de starea și evoluția clinică a tenului;

Recenzii

Meniu