Tratament de curățare CLARENA

Clarena este o linie de tratamente faciale, din Polonia, care conține tratamente faciale pentru toate tipurile de ten.

BENEFICII

Tratamentele de curățare facială CLARENA, sunt blânde cu tenul dar în același timp curăță în profunzime toate tipurile de ten, astfel obținând rezultate foarte bune atât pe termen scurt cât și pe termen lung (cu condiția să existe consecvență).

PAȘII TRATAMENTULUI

Primul pas în tratamentul de curățare este demachierea tenului cu un cleanser în funcție de tipul de ten, pentru tenul uscat sau deshidratat se folosește Caviar Liquid Soap, gel bogat în extract de caviar, aminoacizi, proteine și vitamine. Iar în cazul tenului gras sau acneic se folosește un gel Max Matt Gel care conține acid salicilic, dar și ingrediente cu proprietăți calmante, pentru pielea cu probleme.

Al doilea pas, pentru toate tipurile de ten, se aplică un peeling enzimatic în 2 faze, cu acizi extrași din fructe și mici granule de jojoba. Acesta se lasă să acționeze pe ten cca. 15 minute.

Al treilea pas, se aplică o mască prin masaj care încălzește ușor creînd hiperemie astfel încât tenul să se dezâncrusteze și să se poată realiza extracțiile cât mai ușor fără a produce leziuni, după care se dezinfectează zona lucrată. 

La finalul tratamentului se aplică o mască, în funcție de tipul de ten, în cazul unui ten gras se folosește o mască care calmează și accelerează regenerarea celulară, iar în cazul unui ten normal/uscat se folosește o mască nutritivă și puternic hidratantă. 

Ultimul pas al tratamentului conține aplicarea unei creme care normalizează secreția de sebum pentru tenul gras sau acneic sau o cremă puternic hidratantă în cazul tenului uscat. 

Pe zona ochilor se folosește o cremă de lifting, care contribuie la reducerea ridurilor fine și lasă pielea netedă și luminoasă. 

Dacă tratamentul de curățare este realizat în timpul zilei, se aplică o cremă cosmetică cu SPF 50+.

DURATĂ TRATAMENT

90 minute

INTERVAL DE REALIZARE TRATAMENT

În funcție de tipul de ten, tratamentul Clarena se va realiza o dată la 2 săptamani pentru tenul gras cu probleme, la 3 săptămâni pentru tenul mixt/uscat și o dată pe lună pentru tenul normal.

Recenzii

Meniu