Mezoterapie facială

Ce este mezoterapia?

Mezoterapia este o terapie facială care folosește un sistem avansat automatic de micro-ace având ca obiectiv rejuvenarea pielii, mai exact, netezirea și uniformizarea culorii tenului, reducerea porilor, înlăturarea semnelor de pe față, reducerea ridurilor profunde, reducerea cicatricilor, vergeturilor și a celulitei (se poate folosi și pentru corp). De asemenea, mezoterapia se poate folosi și pentru stimularea creșterii părului atât de pe cap, cât și pentru creșterea sprâncenelor.

Care este principiul de funcționare?

Micro-canalele create în timpul înțepăturilor activează imediat diviziuni ale celulelor pielii pentru autovindecare și autoregenerare, vizând zona lucrată. Micro-perforațiile realizate asupra pielii sprijină absorbția componentelor active din serumurile MESO de către celulele pielii create în timpul noii diviziuni. Creșterea numărului celulelor pielii duce la accelerarea producției de colagen. Noul colagen începe să se miște în sus, spre suprafața pielii tratate. Regenerarea completă durează între 4-8 săptămâni (în funcție de lungimea acului cu care s-a efectuat tratamentul).

MST de la DERMEDICS reprezintă soluția ideală pentru rejuvenarea pielii și pentru reducerea cicatricilor și a vergeturilor, devenind, astfel, o alternativă a terapiilor cu laser.

Cu ce se realizează mezoterapia în cabinetul IvaBrows?

DERMEDICS prezintă cel mai avansat sistem automatic de micro-ace prin aparatul MST (DERMAPEN), adică instrumentul cu care se realizează mezoterapia. MST folosește serumurile MESO by DERMEDICS care se ridică la nivelul cerințelor pieței mondiale în domeniu. MST se utilizează doar cu ace sterile și de unică folosință (cartușe), care sunt create special pentru diferitele zone ale pielii.

MST by DERMEDICS lucrează cu 6 nivele de viteză și poate penetra straturile pielii la o adâncime de 0.25 mm până la 3 mm, în funcție de zona care se lucrează și obiectivul pe care vrem să îl atingem (uniformizarea tenului, reducerea ridurilor, înlăturarea petelor, a vergeturilor, cicatricilor, etc.).

Care sunt tehnicile actuale de micro-ace existente pe piața din România?

În prezent, există două tipuri de tehnici pentru procedurile cu micro-ace: procedura manuală (dermaroller) și procedura digitală (furnizată de către instrumente electronice precum dermapen, mesopen ș.a.m.d.). Procedura de micro-ace efectuată digital este mai sigură decât cea efectuată manual cu dermaroller-ul. Dispozitivele electronice sunt controlate de către un motor digital, astfel că, presiunea și adâncimea de penetrare a acului vor fi întotdeauna reglate și stabile pe fiecare zonă tratată. Dermaroller-ul provoacă întreruperi mai lungi, dureri mai mari și sângerări puternice.

Cu ce dispozitiv se lucrează în cabinetul IvaBrows?

În cabinetul IvaBrows se lucrează cu instrumentul electronic controlat digital, DERMAPEN.

În ce constă, concret, o ședința de mezoterapie cu MST de la DERMEDICS, realizată în cabinetul IvaBrows?

 1. Demachierea feței cu apa micelară delicată DERMEDICS;
 2. Peeling enzimatic DERMEDICS pentru o exfoliere ușoară;
 3. Crearea micro-canalelor cu Dermapen-ul, cu acele potrivite și adaptate fiecărei zone în parte;
 4. Aplicarea serumurilor MESO pentru atingerea obiectivelor propuse la începutul tratamentului;
 5. Aplicarea cremei lamelare DERMEDICS care ajută atât procesul de vindecare cât și protejarea feței de soare și alți factori externi.

Cât durează o ședință de mezoterapie pentru zona feței?

O ședință durează între 45 și 60 min, în funcție de grosimea pielii și zonele tratate.

Se lucrează cu aceeași grosime și adâncime pe toată suprafața tenului sau a scalpului?

Nu. Ședința de mezoterapie facială este împărțită în mai multe module care se pot lucra în aceeași ședința dar sunt tratate diferit (diferă tipul acelor, adâncimea și viteza de lucru).

Se pot achiziționa pachete?

Da. Mai multe detalii în cabinetul IvaBrows sau la numărul de telefon 0746102292.

Care sunt, concret, problemele care se pot trata prin procedura de Mezoterapie?

 • Pielea lipsită de strălucire;
 • Problemele părului și alopecie;
 • Foto-îmbătrânirea;
 • Ridurile și liniile fine;
 • Porii măriți;
 • Petele pigmentare;
 • Cicatricile și cicatricile post-acneice;
 • Cicatricile ușoare și cicatricile mici;
 • Cicatricile închise și cicatricile adânci;
 • Vergeturile;
 • Celulita.

Care sunt contraindicațiile?

 • Acnee activă (inflamații cu impurități de ulei în coșuri vizibile la exterior);
 • Alcool în sânge;
 • Alergie la oricare dintre componentele din serumurile Mesocapil;
 • Alergie la anestezic / droguri (lidocaină, tetracaină, epinefrină);
 • Boli autoimune;
 • Tulburări de coagulare a sângelui (stare de hipercoagulabilitate);
 • Zonele tratate cu botox;
 • Cancer;
 • Aritmii cardiace;
 • Diabet;
 • Febră și simptome de slăbiciune ale corpului;
 • Glaucom;
 • Hemofilie;
 • Căldură internă ridicată în organism;
 • Inflamații (eczeme, coșuri dureroase, coșuri cu lichid);
 • Daune mecanice ale pielii;
 • Melanoză în zona tratată;
 • Pacienții cu vârsta sub 18 ani;
 • Perioada de sarcină și alăptare;
 • Tulburări psihice;
 • Hipersensibilitate a pielii;
 • După o intervenție chirurgicală de orice tip;
 • După terapia cu raze X;
 • Simptome de virus (de exemplu: herpes, negi, etc.).

În plus, pentru ace mai mari de 0,25 mm contraindicațiile sunt similare cu cele pentru cabinetele medicale chirurgicale:

– administrarea de medicamente, care au impact asupra structurii pielii, precum pastile pentru rejuvenarea pielii cu colagen, acid hialuronic sau cu coada-calului – perioada de întrerupere trebuie să fie de minimum 4-6 săptămâni (depinde de lungimea acului ales pentru terapie);

– izotretinoin (Retin A & vitamina A) – perioadă de întrerupere trebuie să fie de minimum 6 luni fără nicio excepție (se acordă o atenție sporită);

– pastile pentru slăbit care au impact asupra adipocitelor;

– alte medicamente, precum: hormonale, anti-histaminice, antidepresive -perioada de întrerupere trebuie să fie de minim 6 luni;

– administrarea de medicamente care au impact asupra texturii sângelui (perioada de întrerupere trebuie să fie de minimum 14-30 zile):  acid acetilsalicilic, anticoagulante (e.g. Acenocoumarolum/Sintrom), pastile cu rol antiinflamator (Ibuprofen, Ketoprofen) – B6, E, K/K2;

– consum ridicat de ginko biloba, usturoi, oregano, mărar ( perioada de întrerupere trebuie să fie de minimum 3-7 zile).

Câte ședințe de terapie se recomandă?

Depinde de obiectivul pe care îl avem, de grosimea pielii și gradul de suportabilitate al organismului. De obicei, între 4 și 6 ședințe, cu o frecvență de început de 1 ședință/7 zile, după care se crește intervalul dintre terapii la 10, 14 sau 30 de zile.

Ce trebuie făcut înainte de începerea fiecărei terapii?

Vorbim. Pielea se pregătește, în cazul tenurilor grase și mixte, cu un tratament de curățare a porilor, iar în cazurile tenurilor normale și uscate, o exfoliere în profunzime, realizate în cabinetul cosmetic.

Voi rămâne cu semne după fiecare terapie?

Da, pielea se va înroși și va fi iritată cca. 24 ore, dar gradul de iritare depinde de adâncimea la care se lucrează. Cu cât se lucrează cu o adâncime mai mare a acelor în piele, cu atât pielea va fi mai iritată, dar și rezultatul va fi mai spectaculos. De obicei, ultimele două ședințe sunt ceva mai profunde, cele de început fiind cele mai puțin iritante.

Care este procesul de îngrijire acasă după fiecare terapie?

Timp de 24 de ore pielea nu se spală cu apă, nu se expune la soare, solar, saună sau piscină. Se demachiază cu o apă micelară delicată și, se folosește timp de 3, 4 zile crema lamelară de la DERMEDICS achiziționată din cabinet. După cca. 2 zile, fața se îngrijește în mod normal și se poate reîncepe aplicarea machiajului.

În cât timp se văd rezultatele?

După cca. 3 – 4 săptămâni pielea începe să se exfolieze în profunzime cca. 24 ore. Va exista un mic disconfort, mai ales la aplicarea fondului de ten pe față, dar, după 5 săptămâni, pielea arată vizibil mai netedă, tenul mai luminos și mai fin, iar rezultatul constă în ștergerea de pe chip a mai multor ani.

De ce să folosesc mezoterapia pentru rejuvenare facială și nu terapii cu laser, peelinguri chimice, injecții cu botox, etc?

Deși este o procedură mai mult sau mai puțin invazivă, procesul de vindecare se realizează în mod natural, fără efecte adverse în timp, doar dacă se respectă protocolul tratamentului de către estetician, iar ingrijirea acasă este conformă cu indicațiile acestuia.

La cât timp se poate relua terapia cu micro-ace?

Este recomandat ca după vârsta de 45 ani să se realizeze o terapie de cca. 4 – 6 ședințe o dată pe an, cu întreținere de 1 ședință la 2 luni, pentru stimularea celulară constantă.

Astfel chipul dumneavoastră va arăta mai tânăr, vizibil mai luminos, frumos dar mai ales sănătos.

Care sunt serumurile disponibile și cum știu pe care să-l aleg?

Serumurile se folosesc după caz, pentru obiectivul de frumusețe stabilit încă de la consultație, de comun acord cu clienta. Ele sunt următoarele:

MESOVITAL

RECONSTRUCTORUL TINEREȚII

SER ANTI ÎMBĂTRÂNIRE

Este un ser pe bază de peptide și lipozomi, creat pentru regenerarea intensă a pielii, revitalizarea și încetinirea simptomelor de îmbătrânire ale pielii.

INGREDIENTE ACTIVE

Matrixil® 3000 Peptides + Liposomes (Q10 + Lecithin + Carnitine) + Microalgae + Vitamin C + Vitamin B12 + Phyto Hyaluronic Acid 3% + Phyto Collagen.

Fără parabeni și fără miros!

INDICAȚII

Tenurile de 35+ cu primele semne de îmbătrânire;

Simptome de foto îmbătrânire (piele ternă, cu aspect obosit);

Pierderea elasticității și fermității.

REZULTATE

Îmbunătățește calitatea și elasticitatea pielii;

Stimulează regenerarea celulară la nivelul dermului și a epidermului;

Activează procesul de restructurare celulară;

Stimulează turn-over-ul epidermic.

APLICARE

Toate zonele cu simptome de îmbătrânire, lipsa elasticității și fermității, riduri fine și medii (față, gât, decolteu, mâini și alte zone unde este necesar).

UTILIZAT DUPĂ VÂRSTA DE 35 ANI.

MESOHA+C

STIMULATOR PENTRU REÎNNOIREA PIELII

SER REVITALIZANT

Este un ser creat pentru hidratarea profundă și pentru reînnoirea celulară. Soluția ideală pentru pielea uscată și deteriorată, cu simptome de elasticitate și fermitate reduse, pentru pielea cu hiperpigmentare cauzată de soare sau solar, ori de procesul de îmbătrânire.

INGREDIENȚI ACTIVI
Acid Fito-Hialuronic 5% + Vitamina C 3%.

INDICAȚII

Pielea afectată de expunerea la soare, care are nevoie de ”comprese” pentru vindecare și recăpătarea unui aspect uniform;

Hiperpigmentarea (pete);

Ten uscat și deshidratat;

Piele cu hiperkeratoză;

Piele iritată cu senzații de mâncărime;

Piele ternă;

Piele lipsită de elasticitate și fermitate.

 REZULTATE

Stimulează reînnoirea celulară;

Stimulează sinteza de colagen;

Scade sinteza de melanină;

Reduce radicalii liberi;

Asigură o hidratare profundă și regenerare.

APLICARE

Toate zonele pielii cu deshidratare și simptome de rugozitate (față, gât, decolteu, mâini, sau alte zone unde este necesar);

Pentru piele, în orice stadiu al vârstei.

MESOLIFT

REDUCTOR 3D DE RIDURI

SER ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

Este un ser de lifting cu efect asemănător botoxului, creat pentru creșterea elasticității și fermității pielii și pentru reducerea ridurilor de mimică.

INGREDIENTE ACTIVE
Tripeptide cu efect de botox + Wheat Proteins + Glutamine + Glutamic Acid + Macrocystis Pyrifera Algae + Vitamin C + Vitamin B12

INDICAȚII

Tenuri 45+ cu riduri vizibile;

Piele flască;

Pierderea elasticității și fermității;

Hiperpigmentare;

Tenurile terne cu aspect obosit.

REZULTATE

Efect imediat de netezire;

Conferă un efect de fortifiere și întindere a pielii, de lungă durată;

Efect imediat de relaxare a musculaturii faciale;

Scade densitatea, adâncimea și volumul ridurilor de expresie.

APLICARE

Localizat: ridurile orizontale de pe frunte, ridurile din colțul extern al ochiului (laba gâștei), pe ridurile nazo-labiale, în jurul gâtului, pe gât, decolteu și mâini;

De la 45+, serumul poate fi aplicat doar pe zonele selectate mai sus;

De la 60+, serumul poate fi aplicat pe toată fața, gât și decolteu.

MESOCAPIL

SOLUȚIA PENTRU CAPILARE SPARTE

SER SPECIAL PENTRU PIELEA SENSIBILĂ

Este un ser special creat pentru tratamentul pielii sensibile, în special pentru pielea predispusă la roșeață și capilare sparte. Diminuează hipermeabilitatea capilară, îmbunătățește protecția vasculară și reface aspectul tânăr al pielii.

INGREDIENTE ACTIVE

Phyto Rutin (Vitamin P) 2% + Vitamin C 1.5% (Magnesium Ascorbyl Phosphate) + Floare de soc negru + Chlorogenic Acid + Mucilage + Tanini

INDICAȚII

Umflături;

Simptomele ”picioarelor grele” cu fragilitate capilară;

Inflamații;

Hiperpigmentare;

Ten sensibil și delicat.

REZULTATE

Reduce roșeața și inflamația;

Previne spargerea capilarelor;

Îmbunătățește rezistența capilarelor și aspectul pielii;

Susține inhibarea enzimelor distructive din piele;

Stimulează sinteza de colagen;

Asigură tonicitatea venoasă, producția și fluiditatea limfei;

Contribuie la protecția anti-oxidantă, anti-inflamatorie și anti-hialuronidază.

MESOACNE

SOLUȚIE PENTRU SIMPTOMELE DE ACNEE

SER DE ECHILIBRARE PENTRU PIELEA GRASĂ ȘI MIXTĂ

Este un serum creat pentru tenul gras sau mixt, cu predispoziție la comedoane, puncte negre sau acnee. Soluția reparatoare este ideală pentru pielea iritată cu probleme de acnee sau pigmentație post-acnee.

INGREDIENTE ACTIVE

Oleanolic Acid + NDGA Acid + Fleischer’s Willowherb + Oenothein A B + Phenolic Acids (Gallic + Ellagic) + Bioflavonoids (Quercitrin + Myricitrin)

INDICAȚII

Îngrijirea zilnică a feței;

Unisex: atât pentru femei cât și pentru bărbați;

Pentru pielea grasă sau mixtă;

Exces de sebum;

Pori dilatați;

Coșuri, comedoane, puncte negre, puncte albe;

Inflamație;

Iritație.

REZULTATE

Reduce inflamația sau iritația;

Este un ajutor în reducerea colonizării bacteriilor;

Ajută la reglarea producției de sebum;

Minimizează dimensiunea porilor;

Restaurează echilibrul pielii.

APLICARE

Pe toate zonele cu simptome de acnee și zone pigmentate cauzate de inflamație (față, gât, decolteu, umeri, spate).

MESOHYDRA+

SER PENTRU REVIGORAREA TINEREȚII

ESENȚA ÎMBOGĂȚITĂ CU LIPOZOMI DE OXYGEN

Este cea mai nouă apariție în generația de serumuri. Acesta este realizat pentru tratamente specifice inovatoare anti-age, de activare a regenerării pielii, indicat în procesul esențial pentru menținerea pielii, unui aspect tânăr al tenului. Recomandat pentru pielea de toate vârstele.

INGREDIENȚI ACTIVI

Oxygen Liposomes + Beta Glucan + Lysine + Minerals: Ca, Cl, Cu, K, Mg, Mn, Na, Zn, Si + Vitamins: A, E, F, B5, B7, B8 + Jojoba + Ceramides + PhytoFirm™ Essence + 50 kDa Hyaluronic Acid.

INDICAȚII

Piele foarte deshidrată;

Piele cu umflături datorită expunerii la soare;

Piele flască și piele sensibilă.

REZULTATE

Revitalizează celulele pielii oferind oxigenul necesar vieții;

Restabilește echilibrul ionic și mineral al pielii;

Activează proprietățile de vindecare ale pielii;

Stimulează mecanismul de auto-protecție împotriva razelor UV, poluării și alergenilor (sprijină sistemul imunitar al pielii);

Asigură vitaminele și oxigenează profund derma și epiderma;

Reîntinerește pielea și îmbunătățește tonusul acesteia;

Îmbunătățește hidratarea pielii din interior către exterior;

Restabilește fermitatea și elasticitatea pielii;

Reduce ridurile profunde.

APLICARE

Pe toate zonele pielii ce reprezintă simptomele deshidratării și rugozitate (față, gât, decolteu, scalp, mâini și/sau alte zone cu probleme).

MESOGEN X

ACTIVATORUL TINEREȚII

SERUL SUPREM ADN ANTI-AGING

Este un ser nutritiv de ultimă generație, conceput pentru tratamente intensive anti-age. Această esență unică duce la un aspect frumos și întinerit al pielii

INGREDIENȚI ACTIVI

Stem Cells (Orange Culture Extract) + Baicalin Extract (Telomere Protector) + Caviar  + Matrixyl® 3000 Peptides + Mannuronic Acid
+ 50 kDa Hyaluronic Acid + Calcium

INDICAȚII

Ingrijirea zilnică a tenului și a corpului;

Pentru femei și bărbați, pentru toate tipurile de piele;

Nu se recomandă persoanelor cu vârsta până în 30 ani;

Piele flască de culoare închisă;

Lipsa elasticității pielii și riduri vizibile;

Piele sensibilă și fragilă;

Terapie globală anti-age care extinde durata de viață a celulelor.

REZULTATE


Reîntinerește pielea cu până la 12 ani în 2 luni;

Aprobare clinică – rezultate reale;

Oferă eficacitate anti-age și regenerare celulară;

Inspirat de Epigenetics și de teoria Limitele lui Hayflick;

Protejează ADN-ul pielii;

Revitalizează pielea și îi reînnoiește aspectul;

Reduce ridurile și îmbunătățește tenul;

Stimulează sinteza de colagen și elastină – proteinele tinereții;

Organizează și redensifică structura dermului prin creșterea sintezei elementelor care formează matricea extracelulară;

Un derm structurat se traduce printr-un microrelief regulat și definit = pielea își recapătă catifelarea.

APLICARE

Se aplică pe toate zonele cu simptome de îmbătrânire, pierderea elasticității și fermității pielii, piele obosită cu riduri fine, medii și profunde (față, gât decolteu, scalp, mâini, și/sau alte zone cu probleme).

MESOMENO

ELIXIR NUTRITIV ANTI-AGE

SER DE REÎNTINERIRE

Este un ser creat pentru tenurile peste 50 ani, ce trec prin schimbări hormonale și se confruntă cu simptome ale îmbătrânirii cutanate, flaciditate, lipsa elasticității, piele sensibilă și fragilă, ternă și cu riduri vizibile.

INGREDIENȚI ACTIVI

Winter Truffles (the source of minerals and lipids) + 50 kDa Hyaluronic Acid + Phytoestrogen Complex (Legume Extracts: Glycine Soya + Pea + Broad Bean + Bean).

INDICAȚII

Recomandat pentru tenurile 50+ ce trec prin schmbări hormonale;

Piele flască;

Piele lipsită de elasticitate;

Piele sensibilă și fragilă;

Piele ternă;

Riduri vizibile.

 REZULTATE

Hrănește pielea în profunzime;

Recăpătarea aspectului tânăr;

Îmbunătățește hidratarea;

Îmbunătățește proprietățile elastice ale pielii;

Reduce ridurile profunde;

Reduce simptomele de flaciditate.

APLICARE

Toate zonele cu simptomele de îmbătrânire a pielii, lăsarea pielii, lipsa de elasticitate a pielii, piele sensibilă și fragilă, pielea cu colorație gri și ridurile vizibile (față, gât, decolteu, mâini și/sau alte zone necesare). Recomandare pentru ten matur 50+.

MESOECM

REFACEREA CONTURULUI FACIAL

SER PENTRU CORECTAREA RIDURILOR PROFUNDE

Este un ser creat pentru tratamentul intensiv a matricei extracelulare deteriorate și pentru reducerea inflamației care este responsabilă de degradarea țesutului.

INGREDIENȚI ACTIVI

Lipodipeptide Tyrosyl-Arginyl + Rutin + Palmitoyl Oligopeptide + Palmitoyl Tetrapeptide-7 + Phaseolus Extract (Green Bean) + Mannuronate Silanol + 50 kDa Hyaluronic Acid.

INDICAȚII

Recomandat pentru pielea de toate vârstele;

Riduri și linii profunde;

Vergeturi;

Piele flască;

Lipsa elasticității și fermității;

Piele delicată și sensibilă;

Inflamație (ceea ce cauzează degradarea matriței extra-celulare).

 REZULTATE

Reconstruiește matricea extra-celulară;

Stimulează sinteza colagenului, elastinei și fibronectinei;

Întărește legăturile din matricea extra-celulară;

Conturează și liftează pielea;

Îmbunătățește rezistența la gravitație.

APLICARE

Toate zonele de piele cu pierderi vizibile de structură și de coeziune a țesutului conjunctiv (brazde adânci, riduri foarte profunde, vergeturi, lipsă de fermitate și elasticitate a pielii). Recomandat pentru pielea feței cu semne avansate de îmbătrânire și pentru pielea corpului de toate vârstele.

MESOWHITE

SER PENTRU LUMINOZITATE

SOLUȚIA PENTRU PETELE PIGMENTARE

Este un ser conceput pentru tratamentele sigure și intensive de albire a pielii. Este recomandat pentru persoanele cu tenul închis și, de asemenea, pentru reducerea apariției pistruilor și decolorării pielii cauzate de acnee și procese de foto-îmbătrânire (pete datorate vârstei).

INGREDIENȚI ACTIVI

Diacetilboldin (DAB) microincapsulat cu Titanium + Dioxid de Magneziu (TiO2Mn) + Extract de Semințe de Rapiță.

INDICAȚII

Recomandat pentru toate tipurile de ten;

Tonuri mai închise ale pielii;

Tonuri inegale ale pielii;

Piele sensibilă și delicată;

Pistrui;

Decolorare;

Hiperpigmentare;

Pete post-acnee;

Pete datorate expunerii la soare;

Pete datorate vârstei.

REZULTATE

Oferă efect de luminozitate pielii;

Ideal în tratamentele de albire (asiatici, africani și caucazieni);

Neutralizează radicalii liberi;

Reduce cantitatea de melanină, înainte și după expunerea la UV;

Restaurează tonul pielii;

Restaurează tenul ridat;

Reduce decolorarea pielii.

APLICARE

Toate zonele de piele unde se dorește un ten strălucitor, piele cu defecte de hiperpigmentare, modificări de culoare, pistrui și pete datorate vârstei (față, gât, decolteu, mâini și/sau alte zone necesare).

Cine realizează această procedură în cabinetul Make – up Cafe?

Alina Georgiana Popa – Cosmetician Expert, Trainer Laminare gene și sprâncene la IvaBrows. Detalii aici: https://ivabrows.ro/echipa/alina-georgiana-popa/

Recenzii

IvaBrows
5.0
powered by Facebook
Diana Amadahy
Diana Amadahy
2022-08-29T12:25:43+0000
The sweetest and most professional team ever! Recomand din toata inima! 🥰🥰🥰🥰
Elena Dumitru
Elena Dumitru
2022-08-25T17:46:34+0000
Se spune ca : ”Frumusețea nu este întotdeauna un dar primit, ea poate fi ceva de dobândit în viață, prin încredere,... dorință, disciplină și prin oameni, ce sunt înzestrați cu harul de a modifica sau de a aduce esteticul mai aproape de idealul fiecăruia dintre noi.” Experiența mea la salonul Alinei, , a început acum cateva luni, după ce am vizualizat un clip postat de Alina, în care arăta tratamentul procedurii de Plasma Pen . M-a fascinat totul, felul cum a descris procedura, felul in care vorbea, zambetul ei, intrun cuvânt parcă era tabloul perfect, cel pe care il cautai demult și acum l-ai gasit .Acela a fost momentul in care am spus : Gata ,trebuie neapărat să o cunosc! Prima interactiune cu Alina, am avut-o in cabinet, un loc la fel de primitor si cochet. Am fost intampinata de un om cald, frumos și o voce plăcută , exact cum mi-o închipuiam din clip. Mi-a placut foarte mult tehnica ei. M-a făcut sa-nteleg că totul se face intro anumita ordine, totul se face cu multă răbdare de fapt mi-a arătat cat de mult iubește ceea ce face. Am început terapia de Plasma Pen . Prima sedintă a fost, față, gât apoi au urmat abdomenul, brațele coapsele. Pe zi ce trece , mă uit și văd cum pielea mea devine mai fermă, mai elastică. Ce să spun !! parca sunt un alt om. Acum pot spune că cuvintele sunt prea puține pentru a o descrie pe Alina, un Profesionist si un OM senzațional care dovedește dăruire si pricepere pentru profesia aleasă. Comunicarea, empatia, răbdarea sunt unele dintre calitățile Alinei ,pe care sunt sigură că le observă fiecare clienta care trece pragul salonului. Pentru mine, Alina este cel mai bun model de urmat, atunci când vrei să îți atingi obiectivele . Aș încuraja pe oricine să treacă pragul salonului Alinei fie că are nevoie de tratament Plasma Pen, fie că dorește doar să isi rasfete tenul. Am văzut numeroase fotografii cu rezultatele before/after, care m-au convins și pot spune pe propria piele că Alina e alegerea potrivită și dacă doresti să îi oferi tenului tău o ingrijire suplimentară. Fie vorba intre noi fetelor, știm că frumusețea vine să ne schimbe viețile, și odată dobândită, căpătăm încredere, respect, pornim parcă ”într-o nouă viață”… Curaj ! Frumusetea unei femei trebuie văzută în ochii ei.read more
Alexandra Galatescu
Alexandra Galatescu
2022-06-15T09:53:53+0000
best eyebrow styling experience ever! ❤️
Ana Žuravliova
Ana Žuravliova
2022-04-11T19:53:26+0000
chiar dacă am fost penrru prima data, mam simțit ca acasă cu o gașca de prieteni, iar de servicii am rămas foarte... mulțumită! sigur revin!read more
Corina Chelaru
Corina Chelaru
2022-03-30T20:14:49+0000
Un loc primitor, cu o energie deosebita si cu specialisti de top. Sunt foarte multumita de servicii si recomand cu mare... drag 🤗❤️read more
Adriana Cretanu
Adriana Cretanu
2022-02-07T19:13:11+0000
Am venit IvaBrows pentru ca imi doream o schimbare pentru sparancenele mele.Pot sa zic ca am fost increzatoare inca de... la inceput pentru ca o urmaresc pe Ramona Olaru si am incredere in recomandarile ei. Poate suna putin cliseic, dar este peste asteptarile mele.Am avut noroc ca am lucrat de acasa si nu am fost nevoita sa ies prea mult pe afara. Cand am inceput transformarea aveam 2 sprancene foarte subtiri si nu ma gandeam vreodata ca o sa creasca asa cum le am acum. Am folosit Bonilash pentru cresterea sprancenelor si chiar a functionat. Cristina este persoana care mi-a salvat spancenele si v-o recomand cu incredere.Ii place mult ceea ce face de aceea cred ca are si rezultate foarte bune in refacerea sprancenelor. Inca de la inceput ea mi-a zis ca daca vreau ca sprancenele mele sa creasca, sa nu umblu deloc la ele, ptr ca daca umblu la ele niciodata nu o sa ajunga la forma aceea frumoasa. Concluzie: daca vreti sprancene frumoase , trebuie sa aveti putina rabdare si sa nu umblati deloc la ele.read more
Ana-Maria Dragnea
Ana-Maria Dragnea
2022-01-18T18:38:36+0000
Pentru mine mezoterapia pe scalp a dat rezultate incredibile, nesperate. Pe langa faptul ca parul meu a incetat sa mai... cada, intr-o perioada in care pierdeam exagerat de mult par la periaj, iar toate paltoanele mele erau pline de par, am constatat ca parul meu a intrat intr-un proces de regenerare si au inceput sa creasca multe fire noi. La un moment dat chiar eram plina de fire mici, extrem de vizibile. Totodata, am observat si o intarire a structurii firului de par, care se subtiase simtitor inainte de a incepe sedintele de mezoterapie. Multumesc Alina! Recomand cu incredere!read more
Chihaia Georgiana
Chihaia Georgiana
2022-01-15T08:38:25+0000
Recomand cu drag serviciile oferite de intreaga echipa IvaBrows!🥰 Multumesc pentru un ten luminos si sprancene... naturale🥰read more
Alexandra Bobocea
Alexandra Bobocea
2022-01-07T15:05:43+0000
Vin la Alina de 3 ani pentru tratamente cosmetice si pot spune ca am descoperit un om cu adevarat pasionat de tot ce... tine de ingrijirea tenului. De cate ori vin, profesionalismul Alinei, dorinta continua de avansare si insusire de noi proceduri simt ca ma motiveaza! Make up Cafe a devenit unul din locurile unde ma simt cel mai confortabil si revin cu drag pentru a imi fi rasfatat tenul 🙂read more
Eftene Alina Georgiana
Eftene Alina Georgiana
2022-01-05T16:25:25+0000
Recomand cu mult drag si incredere serviciile oferite de intreaga echipa IvaBrows!🥰 Best team in town!🤗
Gabriela Laura
Gabriela Laura
2022-01-05T16:04:07+0000
Sunt foarte multumita de serviciile oferite! 🤗
Andrea Mihalache
Andrea Mihalache
2021-12-13T12:44:49+0000
Make up cafe ♥️ Un loc in care profesionalismul serviciilor oferite se impleteste armonios cu o atmosfera vesela si... primitoare.read more
Roxa Voica
Roxa Voica
2021-07-06T19:17:48+0000
Profesionalism intr-un mediu relaxant, prietenos si plin de energie pozitiva. Recomand cu multa incredere!
Andy Dimofte
Andy Dimofte
2020-10-07T17:08:26+0000
O super experienta. Multumesc Cristina I.
Sabina Băcanu
Sabina Băcanu
2020-09-01T13:45:53+0000
Recomand procedura de peeling chimic, deoarece doar dupa 4 ședințe tenul meu arată mai luminos, fără coșuri în piele,... porii sunt mai inchiși și am mai multă încredere sa ies fără machiaj din casa 🙂 O recomand cu plăcere pe Alina și îi mulțumesc din suflet pentru fața mea!❤read more
Andreea Bucur
Andreea Bucur
2020-07-03T18:53:14+0000
La IvaBrows gasesti esenta a ceea ne dorim toate: un ten ingrijit si sprancene frumoase. Mai mult decat atat, recomand... cu caldura epilarea cu pasta de zahar - rezultatele au fost uimitoare, inca de la prima sedinta: parul a crescut mai greu, mult mai rar si mai subtire. Unde mai pui faptul ca Luminita, Alina si Cristina sunt profesionistele care iti ofera sfaturile si recomandarile de care avem atata nevoie! Totul, intr-un singur loc cald, prietenos, intim si cu o muzica ambientala care te relaxeaza extraordinar!read more
Juliana Cassie
Juliana Cassie
2020-07-03T10:35:20+0000
Dupa 8 ani in care fiecare zi din viata mea incepea neaparat cu mine in fata oglinzii, petrecandu mi timpul pentru a... imi desena sprancenele, oficial am spus stop. Luminita, o persoana calda, pasionata si prietenoasa, a insemnat o parte foarte importanta in desenarea sprancenelor mele inainte de interventia acestora, deoarece vorbim de o zona a fetei ce poate schimba intreaga fizionomie. Atentia la detalii si placerea pe care o poarta fata de ceea ce face sunt trasaturile care mi-au atras cel mai mult atentia si increderea. Desi sprancenele mele naturale difera enorm de mult intre ele, pe langa multe alte persoane, a reusit sa creeze o simetrie perfecta. Recomand cu drag❤️read more
Adela Barbu
Adela Barbu
2020-04-20T19:48:47+0000
Cât de tare a fost consultația online despre îngrijirea tenului acasă cu Alina Georgiana Popa, de la IvaBrows! Am aflat... ce tip de ten am, cum să mă îngrijesc - ce creme să aleg, în ce ordine să le aplic, de unde pot face rost de produsele potrivite mie în pandemie - și la ce obiceiuri ar trebui să renunț ca să nu-mi agresez pielea. Mi-am luat notițe, ca la școală, ca să nu uit nimic și acum le și pun în practică. Alina mi-a cerut imagini înainte de a ne vedea, le-a analizat, m-a întrebat care sunt dorințele mele, apoi mi-a explicat cu multăăă răbdare ce se poate face și la ce să fiu atentă. Mi-a făcut o fișă cu toate aceste informații, mi-a recomandat tratamente eficiente acasă, dar și ce voi putea face la cabinet, când va trece această perioadă; mi-a plăcut că mi-a explicat pe înțelesul meu, că am aflat lucruri noi, iar eu mi-am făcut o rutină care chiar dă rezultate. Mulțumesc pentru această experiență minunată, de abia aștept să ne vedem live!!!🙏🙏🙏read more
Gabriela Geangos
Gabriela Geangos
2020-04-14T15:49:26+0000
Sunt foarte fericita ca am luat decizia de a participa la cursul online de pensat acasa cu Luminita Ivanici. Nu credeam... ca este posibil sa invat intr-un timp atat de scurt cum sa ma pensez singura acasa, in siguranta, fara sa gresesc si fara sa imi stric forma sprancenelor. De la Luminita am invatat ca trebuie sa intru intr-o zona de recuperare a sprancenelor mele, pentru ca imi lipseste simetria. Tot de la ea am invatat cum sa imi ajut sprancenele sa se recupereze si cum sa ma pensez in asa fel incat sa nu afectez procesul de recuperare. Felicitari Lumi pentru modul in care explici, pentru atentia la detalii si pentru grija pe care o ai fata de fiecare clienta in parte. Mai mult decat un workshop online, ceea ce ne oferi tu este o experienta completa in universul grijii pentru sprancene! 🙂read more
Alida Sadacliev
Alida Sadacliev
2020-04-14T11:03:43+0000
Serviciile din salon sunt super si nu am cuvinte sa le recomand destul, fetele fiind adevarate profesioniste, te... rasfata imediat ce le calci pragul cu cele mai potrivite sfaturi si recomandari. Cu toate astea, pentru mine, cireasa de pe tort a fost workshop-ul online pentru îngrijirea sprancenelor acasa, de care aveam foarte mare nevoie zilele astea. Rabdarea si explicatiile Luminitei m-au ajutat sa reusesc cel mai misto pensat pe care mi l-am facut eu vreodata. Multumesc mult si de abea astept sa treaca perioada asta sa ne vedem si in salon. pupici!read more
Iulia Voinea
Iulia Voinea
2020-04-13T14:55:58+0000
Fiind mama unui baietel de 4 ani, mereu pe fuga intre job si familie, nu am reusit sa acord prea multa atentie... sprancenelor mele in ultima perioada. Insa, acum, in pandemie, mi-am facut un cadou minunat, acela de a participa la workshopul online de design sprancene acasa cu Luminita, unde am aflat atat de multe lucruri folositoare pentru sprancenele mele. Luminita Ivanici ❤️nu doar ca te invata pas cu pas cum sa te pensezi corect, realizand procedura in acelasi timp cu tine, dar iti ofera si consultatie si te indruma pe cea mai potrivita cale pentru recuperarea sprancenelor tale. Sunt extrem de incantata de experienta dobandita si recomand cu drag acest workshop!😊❤️❤️❤️🙏read more
Oana Vasile
Oana Vasile
2020-04-13T13:51:55+0000
Am avut ocazia sa particip la workshopul online cu Luminita Ivanici, unde am invatat in doua ore ceea ce nu am reusit... sa invat din sute de tutoriale urmarite pe Youtube si pe alte site-uri. Eu, care ma consideram un anti-talent in ceea ce priveste pensatul, pot acum sa ma pensez corect acasa, fara sa imi fie teama ca imi stric forma sau ca fac cine stie ce alte greseli. Felicitari Luminita pentru tot ceea ce faci! Este incredibil cat de multe poti oferi, pentru atat de putin.read more
Lavinia Gheorghe
Lavinia Gheorghe
2020-04-13T13:32:17+0000
Workshopul Online de pensat acasa alaturi de Luminita Ivanici este poate cea mai buna investitie in mine pe care am... facut-o in ultimele luni. Inainte de participarea la acest workshop sufeream din cauza ca nu imi placea ceea ce vedeam atunci cand ma uitam in oglinda la sprancenele mele. Acum, stiu cum sa ma pensez astfel incat sa nu imi stric forma si sa nu gresesc. Fata mea este mai luminoasa ca oricand si pentru acest lucru ii multumesc din suflet Luminitei. Organizarea excelenta, pasiunea pentru munca ta si grija fata de oameni te definesc!🥇🙏😊⭐⭐⭐⭐⭐read more
Tina Stan
Tina Stan
2020-04-13T11:31:56+0000
Am savurat o ședință online pe tema întreținerii sprâncenelor acasă 🙂 Foarte practic, ușor de înțeles și executat,... bine organizat și amuzant 😀 Grija pentru client a Luminiței, și a tuturor colegelor ei, se reflecta în orice curs, serviciu, etc., oferit de IvaBrows ❤️🌷 Mulțumesc și de abia aștept sa ne vedem în persoana 😍🤗, la voi!read more
Alina Stan
Alina Stan
2019-08-25T12:46:54+0000
Profesionalism si multa pasiune pt.designul de sprancen🙂!Iar Luminita ,pe langa faptul ca este o persoana minunata,... este si perfectionista ,ceea ce mie mi-a placut foarte mult!Recomand cu mare drag!🤗read more
Agnes Remalia D
Agnes Remalia D
2019-08-14T09:52:10+0000
O experienta foarte frumoasa la Make-up Cofe. Pasiune pt sprancene- asta am gasit la Luminita! Recomand!
Teodora Frincu
Teodora Frincu
2019-08-09T16:07:01+0000
Am absolvit astăzi cursul de Design sprâncene in cadrul Școlii Eyebrows Institute si ma simt mulțumită si fericită. Eu... sunt Make-up Artist si doresc sa adaug in portofoliul meu si serviciul de Design sprancene. Inainte sa vin la acest curs nu stiam sa pensez deloc. Acum ca am căpătat incredere in mine, ca pot sa dau o formă frumoasă si naturală sprancenelor fără riscul de a greși datorită metodei predată de Luminița si anume metoda liniilor paralele. De asemenea, am facut si un mini curs de colorimetrie unde am invatat cum sa vopsesc si sa obțin subtonuri de culoare. Am învățat să fardez sprancenele cu efect purtat si acum abia aștept să mă apuc de lucru. Iti mulțumesc din suflet pentru tot. Esti un om minunat! 😘💋❤read more
Gabriela Bica
Gabriela Bica
2019-02-07T19:10:55+0000
Este deosebit. Este altceva.
Eugenia Andreev
Eugenia Andreev
2019-01-06T21:11:15+0000
Recomand Make up cafe atât pentru tratamentele faciale, design sprâncene dar si pentru cursurile susținute. Anul... trecut cautam intens pe internet un curs de pensat sprâncene. Am sunat la cel puțin 5 școli, doar Luminița a stat 20 min la telefon sa imi raspunda la tonele de întrebări. Si tot Luminița a fost unica care m-a ajutat sa fac cursul de design sprâncene in perioada imediat urmatoare. Aveam in gand sa fac un curs dar am făcut 3: design sprâncene, laminare de gene si automachiaj. În acest moment imi schițez o mica afacere după modelul Make up cafe ❤ Sunt puține spre inexistente persoanele cum este Luminița, o admir si o urmăresc zilnic. Am făcut cursuri in domeniul beauty si la alte școli/ centre si pot sa confirm ca nici una nu si-a dat interesul asa cum a fost la Make up cafe.read more
Traiana Table
Traiana Table
2018-10-10T15:14:46+0000
O imbinare perfecta intre talent, profesionalism si dedicare! De abia astept sa revin! Multumesc Luminita!
Sanda Vlad
Sanda Vlad
2018-10-10T10:54:11+0000
Microblading, o metoda pe care am incercat-o. Rezultatul a fost unul spectaculos. Recomad cu toata increderea pentru... profesionalism, seriozitate si atmosfera placuta.read more
Aura Antal
Aura Antal
2018-07-23T19:29:30+0000
<3
Valeria Ilie
Valeria Ilie
2018-07-07T13:48:00+0000
O adevarata profesionista! O recomand cu toată încrederea! Mulțumesc, Luminita Ivanici !
Maria Awad
Maria Awad
2018-06-28T15:10:11+0000
Cea mai minunata experienta avuta vreodată la un salon!! �
Corina Laszlo
Corina Laszlo
2018-05-03T12:23:15+0000
Mariana Bardu
Mariana Bardu
2018-04-27T17:09:30+0000
Un loc minunat! Imi face placere fiecare vizită!
Diana Stavaru
Diana Stavaru
2018-03-12T17:42:56+0000
Catalina Florescu
Catalina Florescu
2018-03-08T15:19:02+0000
Un loc absolut minunat, o atmosfera plăcută si un profesionalism care iti pune frumusețea in valoare. Asta găsești la... IvaBrows si recomand cu drag acest loc celor care doresc servicii de calitate.read more
Tania Bodocan
Tania Bodocan
2018-02-22T15:40:39+0000
Profesionalism, pasiune și talent la superlativ!
Alina Georgiana Popa
Alina Georgiana Popa
2018-02-10T19:25:16+0000
Andreea Brihac
Andreea Brihac
2018-02-07T18:40:42+0000
Andreea Bănică
Andreea Bănică
2018-02-02T05:02:44+0000
Andreea Bud
Andreea Bud
2018-02-01T21:56:12+0000
Veronica Stoian
Veronica Stoian
2017-11-19T21:03:40+0000
Un loc minunat cu oameni minunati �Profesionalismul si dedicatia la ele acasa. MULTUMESC Dnei Luminita Ivanici de la... IvaBrows pentru cele doua zile de Curs.read more
Alma Danoiu
Alma Danoiu
2017-11-04T15:07:11+0000
Excelent! Multa dedicare si profesionalism! Ma bucur mult ca v-am descoperit! �
Iulia Ioanițoaia
Iulia Ioanițoaia
2017-10-10T08:19:05+0000
Irina Diana
Irina Diana
2017-09-14T19:30:02+0000
Alina Comanita Bercu
Alina Comanita Bercu
2017-09-13T08:04:46+0000
Pot spune doar atat:PROFESIONALISM ! Mi-a facut mare placere sa descopar oameni minunati in acest salon ! Va felicit!
Ecaterina Alecu
Ecaterina Alecu
2017-07-29T13:35:41+0000
🙂
Paula Chirilă
Paula Chirilă
2017-06-02T12:36:06+0000
Multumesc, Lumi! Sprancenele mele sunt "gorgeous" chiar si dupa 9 luni! Felicitari pentru pasiunea pe care o presari in... tot ceea ce faci!read more
Di Ana
Di Ana
2017-04-28T11:50:14+0000
O experienta placuta si relaxata! O sa revin cu drag! Multumesc, Luminita!:)
Ivanici Vlad
Ivanici Vlad
2017-03-02T12:00:05+0000
Ioana Cristea
Ioana Cristea
2017-03-02T11:13:26+0000
Datorita Luminitei am cele mai frumoase sprancene <3 Multumesc din suflet!!!
Roxana Porfireanu
Roxana Porfireanu
2017-02-25T23:06:10+0000
Georgiana Geo
Georgiana Geo
2017-01-31T14:47:07+0000
Daniela Munteanu
Daniela Munteanu
2017-01-27T21:09:46+0000
Extrem de multumita chiar dupa prima sedinta. Abia astept sa revin si la urmatoarele. Recomand ��
Monica Mihai
Monica Mihai
2017-01-27T09:18:50+0000
Monica Lavric
Monica Lavric
2017-01-14T09:30:24+0000
Great experience! Sprancenele mele nu au aratat niciodata mai bine ca acum!!!!�
Andreea Vintilă
Andreea Vintilă
2016-11-29T11:19:42+0000
Catalin Costache
Catalin Costache
2016-11-26T17:41:06+0000
Un loc frumos !
Coonstance Merticaru
Coonstance Merticaru
2016-11-20T13:03:37+0000
Isa Beth
Isa Beth
2016-11-14T15:42:08+0000
Maria Laura Pana
Maria Laura Pana
2016-10-24T17:57:34+0000
Gabriela Munteanu
Gabriela Munteanu
2016-10-13T19:28:38+0000
Cand pasiunea se intalneste cu talentul si cu ambitia de a fi din ce in ce mai bun, ajungi sa creezi minuni... asta... face Luminita! Ce recompensa mai mare pentru ea decat Wow-ul clentelor si ce bucurie mai mare pentru noi decat niste sprancene perfecte? Am profitat la maxim de tot profesionalismul ei! Multumesc, Luminita, sa ti se intoarca inmiit "frumosul" pe care il desenezi cu atata grija si naturalete! ... asta mi-a placut cel mai mult, ca sprancenele desenate juri ca sunt naturale!read more
Ada Bogdan
Ada Bogdan
2016-08-31T17:39:46+0000
Luminita Rosu
Luminita Rosu
2016-08-02T01:31:20+0000
Pasiune, profesionalism, caldura sufleteasca ! Voi reveni intotdeauna cu mare placere ! Aici se intampla... minuni...Incearca si tu, garantez ca nu vei regreta si vei intalni o cu totul alta abordare care te va castiga din primele momente petrecute in Make-Up Cafe. Multumesc din suflet, Luminitaread more
Mihaela Simion
Mihaela Simion
2016-07-18T18:25:59+0000
Incantata de rezultat! De aceea revin cu placere la sedintele de intretinere a formei! Multumesc, Luminita!
Elena Lazar
Elena Lazar
2016-07-18T12:25:15+0000
Foarte multumita de noua forma a sprancenelor:) i will be back
Iulian Miron
Iulian Miron
2016-07-17T10:34:30+0000
No 1-Recomand!
Flori Tudose
Flori Tudose
2016-05-13T21:29:04+0000
Andreea Taraze
Andreea Taraze
2016-03-03T17:17:59+0000
Super! Recomand cu incredere!! Sunt foarte mulțumită de rezultat!
Alexa Andra
Alexa Andra
2015-12-11T09:42:43+0000
Recomand cu inima deschisa: talent, devotament, profesionalism! ❤️
Viorica Bazu
Viorica Bazu
2015-07-16T21:11:59+0000
Florin Vasii
Florin Vasii
2015-06-04T04:36:51+0000
Maria Raluca Mogoi
Maria Raluca Mogoi
2015-02-19T10:16:33+0000
Next Reviews
Meniu