Diagnostic ten

Diagnosticul de ten

În cabinetul nostru, întotdeauna recomandăm Diagnosticul de ten, înainte să începem să facem diverse tratamente faciale. Obiectivele de înfrumusețare sunt tratate cu maximă seriozitate și profesionalism. După o discuție lejeră, la o cafea Nespresso, despre ritualul de îngrijire al tenului acasă, Cosmeticianul nostru, realizează Diagnosticul de ten sub lupă cu lumina rece și analizează cei 5 indicatori specifici: hidratarea, elasticitatea, melatonina, gradul de ridare și producția de sebum.
De asemenea, identificăm în acestă fază și tipul de ten care poate fi: deshidratat, uscat, gras, mixt sau poate fi un ten cu probleme ca de exemplu dermatita seboreică. În urma acestei analize vom stabili de comun acord obiectivul de înfrumusețare și vom prescrie cea mai bună rețetă de înfrumusețare în cabinet, dar și acasă.
Rezultatele sunt mai apoi urmărite atent la domiciliu, dar, cel mai important, urmărim evoluția lor după fiecare ședință în cabinet. Îngrijirea la domiciliu între tratamente este foarte importantă, astfel încât noi recomandăm produsele HL Cosmetics sau Noon Aesthetics (aceleași produse fiind folosite și în cabinet) pentru a avea o continuitate și a monitoriza evoluția sănătății tenului.
Produsele de îngrijire recomandate pentru acasă sunt alese cu mare atenție, ținând cont de vârstă, tipul tenului și problemele pe care vrem să le rezolvăm, împreună reușind să atingem obiectivele de frumusețe propuse.

În cazul în care identificăm probleme ale tenului ce depășesc competența unui cosmetician recomandăm vizita mai întâi la dermatolog și numai cu acordul acestuia putem să reluăm tratamentele cosmetice în cabinetul nostru.

Cine realizează acest tratament în cabinetul IvaBrows?

Dana Pascu – Cosmetician

Detalii despre pregatirea profesională, gasiți aici:

https://ivabrows.ro/echipa/dana-pascu-2/

Recenzii

Meniu