Raluca Poloboc

Designer sprâncene, Make-up Artist

Bună, sunt Raluca Poloboc am 24 de ani și sunt pasionată atât de sprâncene cât și de machiaj.

De la vârsta de 15 ani, am început să mă joc cu machiajul, explorând diferite tehnici și stiluri. Cu timpul, această pasiune s-a transformat într-o adevărată artă pentru mine, iar prietenele mele au devenit primele mele „muze” în această călătorie a frumuseții.

Cu toate acestea, ceea ce m-a convins să mă reconectez cu această pasiune pentru frumos a fost primul meu job într-un salon pe postul de recepționeră. În timpul lucrului la recepție, am fost fascinată de modul în care sprâncenele pot schimba complet fizionomia unei persoane și pot evidenția frumusețea naturală.

Astfel, am decis să îmi urmez pasiunea și să învăț mai mult despre îngrijirea și modelarea sprâncenelor.

Astăzi, îmi împărtășesc cunoștințele și experiența acumulate cu clienții mei, ajutându-i să-și evidențieze frumusețea naturală și să se simtă încrezători în propria piele.

Cu un background în inginerie geologică, am adus o abordare riguroasă și meticuloasă la arta machiajului și îngrijirii sprâncenelor, combinând creativitatea cu precizia pentru a obține rezultate de excepție. Am urmat cursuri specializate și am continuat să mă perfecționez în această nișă fascinantă a frumuseții:

  • Cursul de Training Machior organizat de Aprendis (curs acreditat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale din România)
  • Curs Brow Pro by Miruna Radu;

Recenzii

Meniu