Despre mine

Un lucru este cert despre mine: mereu mi-a plăcut naturalul, mi-a plăcut să mă îngrijesc și în aceeași măsură, să comunic cu oamenii. În timp, am realizat că îmi plac oamenii și din fericire, simt că și ei mă plac pe mine.

’’De unde acest schimb frumos?” – m-am întrebat.

Ei bine, răspunsul a venit natural: ‘’Ador ceea ce fac, îmi place să împărtășesc experiențele mele profesionale, să inspir și să mă las inspirată’’.

Într-o dimineață mohorâtă de toamnă prin 2012, am decis, pentru că era aglomerație în trafic, să merg cu metroul până la birou. Pentru că mereu am fost atentă la simetria sprâncenelor mele și a bunăstării lor (ceea ce sincer, nu se întâmpla niciodată pentru că mereu veneam plângând la propriu de la pensat), stând pe scaun în metrou, am observat o mulțime de femei cu sprâncene care mai de care mai asimetrice și mai subțiate și care păreau că sufereau o dată cu ale mele.

Atunci mi-a trecut prin cap un gând: ‘’Oare e atât de greu să înveți să faci sprâncene simetrice și să le poți cumva recupera în mod natural?’ Oare aș putea să fac eu asta și să transform totul într-un business affair?’’

‘’De ce să fac reconversia profesionala din poziția de Brand Manager Nespresso (ultimul job) la cea de.. Cosmetician, dupa 18 ani de carieră frumoasă?’’- m-am întrebat din nou.

Gândul nu îmi dădea pace, așa că a doua zi am chemat o prietenă foarte bună (mi-a luat ceva să o conving să se lase pe mâna mea de amator), am pensat-o și ea a început să plângă spunându-mi că niciodată, nimeni, nu i-a stilizat sprâncenele atât de frumos. Acela a fost un dar din cer și așa am știut care urma să fie misiunea mea pentru viitor, pentru că da, aveam talent și viziune legat de sprâncene! Iar eu până la 39 de ani nu am știut asta!

Timp de aproape 18 ani am lucrat în Marketing, în companii multinaționale de prestigiu. Pot spune că am fost o norocoasă să lucrez cu brand-uri mari precum Marlboro, Kent, Porsche, Blue Air și Nespresso. În tot acest timp, lucrând în comunicare, am întâlnit oameni frumoși, profesioniști, de la care am avut foarte multe lucruri importante de învățat.

Așa cum vă spuneam mai sus, în urmă cu cca 10 ani a venit momentul să îmi urmez pasiunea pentru frumusețea chipului pentru că, de mult timp visam să am un loc al meu în care să pot să creez, să-mi las liberă imaginația și să fac ceea ce îmi place cel mai mult: să înfrumusețez chipuri, să ajung să repar sprâncenele româncelor subțiate mult prea mult (pentru că așa a fost moda în urmă cu mulți ani) și să ating perfecțiunea în tot ceea ce fac. Am început cu un plan bine pus la punct de școlarizare în domeniu pentru reconversia mea profesională, căci meseria mea de bază este de economist. (am terminat ASE București, facultatea REI, cu Master în Marketing).

Așa s-a născut mai întai brandul Lumieux, Make-up Cafe și apoi Eyebrows Institute.

Începând cu luna august 2023, toata munca si pasiunea mea pentru sprâncene si naturaletețea tenului, se va regăsi în noul brand denumit IvaBrows (servicii) și IvaBrows Academy (cursuri online), care le va înlocui pe toate celelalte. (www.ivabrows.ro).

De ce un rebranding, cu siguranță m-ați întreba? Pentru ca pasiunea pentru sprâncene a aparut pe parcursul carierei mele si numele vechilor branduri nu se mai potrivește cu ceea ce însemn eu în acest moment cât și serviciile pe care le ofer.

După nenumărate cursuri de calificare și specializare în meseriile de Cosmetician, Make-up Artist, Designer Sprâncene, Dermopigmentist și Formator (cursuri de calificare acreditate de Ministerul Muncii și Protecției Sociale din România), formări profesionale pe care le-am făcut în paralel cu job-urile pe care le-am avut, am început să am primele cliente. Mulțumite fiind, s-au întors, au venit și altele noi, și așa am început să cresc.

Astfel, am reușit în sfârșit, dup cca 10 ani să îmi împlinesc visul și să mă ocup DOAR de recuperarea naturală a sprâncenelor româncelor noastre frumoase!

Lucrând, mi-am dat seama că în România sunt din ce în ce mai multe femei nemulțumite de aspectul sprâncenelor lor, deși piața abundă în stiliști de sprâncene.

Designul de sprâncene este recomandat să fie realizat de către un specialist în domeniu, nu de către cosmetician (care nu a facut un curs de specializare pentru stilizarea sprâncenelor) sau stilistul care se ocupă de păr. Așa mi-a venit ideea de a găsi o soluție pentru corectarea sprâncenelor. Pe lângă elaborarea tehnicii proprii de pensat, am absolvit după o școlarizare de 6 luni, Phibrows International Microblading Academy (www.phibrows.com), academia cu cei mai bine pregătiți și plătiți artiști în Microblading, la nivel mondial. De asemenea m-am format si în tehnica Powder Brows care vine în întâmpinarea unui anumit tip de clientelă care se confruntă cu probleme ale tenului.

Tehnica de corecție a sprâncenelor PhiBrows este desăvârșită pentru că firele de păr trasate imită cu acuratețe firul de păr natural, pigmenții Phibrows folosiți nu migrează și nu își pierd culoarea originală în timp. Practic, după cca 6 luni de recuperare a sprâncenelor naturale, putem să facem chiar și un Microblading parțial și să trasăm doar câteva fire astfel încât să obținem sprâncene simetrice, potrivite pentru fiecare fizionomie în parte și cu aspect 100% natural.

Cu experiența mea de 18 ani în comunicare, calificarea în meseria de Formator și experiența de 10 ani ca Designer sprâncene, am creeat Școala profesională de Design sprâncene, care acum în 2023 a suferit un rebranding și care proartă denumirea de IvaBrows Academy, unde predau CURSURI ÎN CABINET de Design Sprâncene pentru Esteticiene și persoane care la fel ca mine își doresc o reconversie profesională.

Din 2019 este disponibil și CURSUL ONLINE de Design sprâncene, care poate fi achiziționat de aici: https://cursdesignsprancene.ivabrows.ro/

Misiunea mea cu acest curs online, este să formez cât mai mulți Designeri de sprâncene în toată România.

Ce se întâmplă când ajungi în cabinetul IvaBrows?

Vorbim. Cea mai importantă parte a serviciilor din cabinetul IvaBrows este cea de consiliere. Clientul are parte de consiliere aproape la toate serviciile noastre, deoarece înainte de orice recomandare este important să înțelegem ce își dorește clientul nostru și de asemenea, să-i înțelegem experiențele fericite sau mai ales pe cele nefericite, prin care acesta a trecut. Ne dorim ca serviciul realizat la noi în cabinet să aibă 100% succes iar clientul să revină.

Începând din toamna acestui an, avem un serviciu nou și mult așteptat de clienți denumit CONSULTAȚIE PSIHOESTETICĂ, care se va desfășura ÎN CABINET dar și ONLINE. În cadrul acestei consultații vom stabili de comun acord ce ar fi mai bine de făcut cu ajutorul cosmeticii (pe cale firească, naturală), astfel încât chipul doamnelor să fie mereu îngrijit și sănătos și să rămână cât mai tânăr. În cazul în care este nevoie de intervenția medicului estetician voi recomanda cei mai buni specialiști în domeniu fără să existe riscul de a interveni prea mult asupra chipului și astfel echilibrul și frumusețea naturală a feței să aibă de suferit, atât pe termen scurt cât și pe termen lung. Ne dorim intervenții cât mai aproape de NATURAL.

Unde ne gasiți în Social Media?

Pe pagina de Facebook, Instagram și TikTok, ținem legătura cu voi, oferindu-vă sfaturi și recomandări legate de serviciile și produsele disponibile în cabinet, cursurile de Design sprâncene IvaBrows Academy, dar și alte informații interesante.

Te aștept cu drag să vorbim despre sănătatea, frumusețea și naturalețea sprâncenelor și a chipului tău!

De ce?  Pentru ca pur și simplu iubesc naturalul!

Gânduri bune,

Designer Sprâncene
Trainer Design sprâncene
Phibrows International Microbalading Artist

Luminita Ivanici
Powder Brows Artist
Dermopigmentist
Make-up Artist
Cosmetician

Recenzii

Meniu