Consiliere Psihoestetică facială

Eu nu vreau să arăt ca la 20 de ani, vreau să arăt perfect la vârsta pe care o am! Sharon Stone

De ce m-am gândit la serviciul de Psihoestetică facială în cabinetul IvaBrows?

Pentru că în cadrul ședintelor de Design sprâncene sau de Consultație Microbalding sunt multe femei care îmi spun că sunt nemulțumite de aspectul chipului lor și că s-au hotărât să facă ceva pentru ele. Practic, vor să aloce mai multă atenție chipului lor cu totul, nu doar legat de sprâncene.

Doar că acestea nu știu cu ce să înceapă mai întai, cui să se adreseze dar se și tem să nu piardă timp prețios și bani făcând tot felul de incercări si poate cu efecte nadorite din punct de vedere estetic.

In ultima vreme, femeile se gândesc din ce in ce mai mult la ele însele și au înțeles cât de important este chipul frumos îngrijit, sănătos și luminos, cu aspect cât mai natural, pe care să îl păstrăm cât mai tânar pentru cât mai mult timp.

Asadar, serviciul de Consiliere PSIHOESTETICĂ FACIALĂ este necesar pentru femeile din România, iar noi aici, la IvaBrows, ne-am gandit sa fim pionieri în acest domeniu și să vi-l oferim la cele mai înalte standarde atat fizic în cabinet cât și ONLINE.

Cine realizează Consilierea  Psihoestetică în cabinetul IvaBrows?

Ședința de consiliere este realizată de Luminița Ivanici – Cosmetician, Make-up Artist, Phibrows International Microblading Artist și Dermopigmentist, Designer sprâncene si Trainer Design sprâncene la IvaBrows Academy. 

Detalii despre pregătirea profesională a Luminiței, aici: https://ivabrows.ro/echipa/luminita-ivanici/

Ce înseamnă mai exact Psihoestetica facială?

Psihoestetica este un serviciu de consiliere care se referă la chip și mai ales cum abordeaza o femeie ingrijirea acestuia in condițiile în care sunt atâtea și atâtea oferte pe piață.

Spre exemplu, dacă nu am fost niciodată la un Cosmetician, pentru ca sunt foarte tânară sau dacă am fost de mai multe ori la un Cosmetician și nu am avut rezultate în legatură cu tenul meu (cu acnee, dermatită seboreica sau cu riduri mai profunde, deshidratat, descuamat, etc), și am nevoie de un Cosmetician Expert pentru îndrumare (uneori noi îndrumam clienții catre Medici Dermatologi). Ce ne dorim mai exact pentru clienta noastră? Sa să își  atingă obiectivele de înfrumusețare, cum ar fi recuperarea sprâncenelor naturale si o față frumoasă și mai ales..reală, firească. 

Un alt motiv pentru care femeile vin la Consilierea psihoestetică facială, este faptul că, de exemplu, după 35 de ani, procesele din corp devin degenerative și atunci va trebui să îngrijim tenul acasă sau în cabinetele de cosmetică astfel încât să-l avem cât mai bine îngrijit, cât mai tânăr și cât mai sănătos și atunci noi recomandăm ce anumite terapii sunt  necesare sa facem, prin îndrumarea către un Cosmetician Expert care va realiza în primul rând un Diagnostic de ten, iar în continuare, venim cu recomandări legate de clinici medicale în care se fac terapii estetice ceva mai invazive, care să completeze tratamentele cosmetice din cabinetul nostru.

Practic, am făcut un research cu mare atenție și vă vom direcționa către medici specialiști care lucrează delicat, în funcție de nevoile voastre pentru obținerea de rezultate cât mai naturale și de bun simț.

Cât durează o ședință de Consiliere Psihoestetică?

O ședință de Consiliere psihoestetică durează o oră , timp în care scriem pur și simplu ca la medic, care sunt pașii pe care clienta ar fi recomandat sa-i parcurgă în atingerea obiectivelor de frumusețe.

Care sunt avantajele unei astfel de consultații?

Avantajele sunt urmatoarele:

  • Nu pierzi timpul mergând pe la diverse clinici, să încerci proceduri care nu îți aduc beneficii pe termen lung
  • Costul care poate fi sensibil mai mic pentru că mergem la Specialiști  testati de noi și care oferă și rezultate dovedite și urmarite pe termen lung
  • Intervalul de timp  în care veți obține rezultate este mult scurtat
  • Încrederea cu care se merge pe aceste recomandări  și confortul pe care îl are clienta noastră pe parcursul reinventării chipului persoanei respective.
  • Echipa noastră de Specialiști de la IvaBrows este formata din Cosmetician Expert care urmează o pregatire constantă cu Medici Dermatologi pentru a fi la curent cu toate procedurile cosmetice de ultimă generație, Designeri sprâncene cu ani de experiență în spate și Dermopigmentisti Experți în procedurile semipermanente pentru sprâncene, buze, ochi și Specialiști pentru scoatere tatuaje. De asemenea avem Specialiști în Laminarea de gene și sprâncene INlei, pentru a discuta despre sănătatea genelor.
  • Așa cum menționam și mai sus, procedurile mai invazive sunt recomandate cu atenție către Cabinete de Estetică medicală cu medici foarte bine pregătiți și care lucrează puțin invaziv, pentru obținerea de rezultate cât mai naturale.

Care sunt specialiștii recomandați în Cabinetul IvaBrows?

Luminița Ivanici

Cosmetician, Make-up Artist, Dermopigmentist si Designer sprâncene și Trainer Design sprâncene, la IvaBrows Academy Bucharest

Dana Pascu

Cosmetician Expert, Designer sprâncene si specialist Picolaser pentru indepartare tatuaje sprâncene si tatuaje mici de pe corp.

Recenzii

Meniu